Συνταγές (6)
-
Ενα εναλλακτικό ρόφημα για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά. Είναι εξίσου νόστιμο ζεστό και κρύο.
-
- 2 φλιτζάνια τσαγιού φαρίνα
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 2 φλιτζάνια τσαγιού νερό
- 4 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
- Λίγο ηλιέλαιο για το λάδωμα του τηγανιού
- 1 βανίλια (προαιρετικά)
- Λίγο αλάτι
- Μέλι, κανέλα, μερέντα, φρούτα, ξηροί καρποί κλπ για το σερβίρισμα
-
Μια ωραια συνταγη για τραπεζι, πολυ νοστιμη και γρηγορη στην εκτελεση. Το χοιρινο παραμενει μαλακο και οι πατατες καραμελωνουν στο κρασι.
-
Η πιο νόστιμη φασολάδα! Η συνταγή είναι της πεθερούλας μου. Λίγα μυστικά ακόμα Ακολουθήστε αυστηρά τη σειρά προσθήκης των υλικών! Στην πρώτη μου προσπάθεια απέτυχα παταγωδώς γιατί άλλαξα τη σειρά. Υπολογίστε την ποσότητα του νερού ώστε να χυλώσει τη στιγμή που πρέπει. Καλύτερα να προσθέτουμε (βραστό) νερό λίγο λίγο όταν χρειάζεται, παρά να βάλουμε υπερβολικά πολύ εξαρχής. Ο συνολικός χρόνος που χρειάζεται το φαγητό είναι περίπου 2 ώρες.
-
-