Συνταγές (3)
-
-
Έχετε παρατηρήσει ότι τα noodles στα εστιατόρια είναι πάντα πιο νόστιμα; Αυτό συμβαίνει γιατί όταν προσθέτονται στη σαλτσούλα του κάθε πιάτου είναι ήδη καρυκευμένα! Δοκιμάστε τα noodles με τον τρόπο που προτείνω και προσθέστε τα σε οποιαδήποτε κινέζικη συνταγή (εκτός σούπας). Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει! Λίγα μυστικά ακόμα Το μυστικό αυτό μου το έδειξε Κινέζος φίλος. Μη διανοηθείτε να βάλετε ελαιόλαδο αντί για σπορέλαιοη "μυρωδιά" που αφήνει μπορεί να καταστρέψει το φαγητό σας.
-
Μια ελαφριά και νόστιμη συνταγή που μου έμαθε ένας Κινέζος φίλος μου. Το τζίντζερ κάνει τη διαφορά εξαφανίζοντας τη μυρωδιά του αυγού και δίνοντας μια εξωτική νότα. Λίγα μυστικά ακόμα Επειδή τα υλικά είναι λίγα και απλά, όσο πιο φρέσκα τόσο καλύτερο θα βγει το φαγητό. Αν το δοκιμάσετε και σας αρέσει, την επόμενη φορά που θα το κάνετε πειραματιστείτε με την ποσότητα του τζίντζερ μέχρι να το φέρετε στα γούστα σας. Εγώ δίνω μικρή ποσότητα γιατί η γεύση του μπορεί να φανεί περίεργη σε κάποιους. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Cooksnaps (5)
-
-
Καταπληκτική συνταγή! Το έκανα χτες με μεγάλη επιτυχία! Να σημειώσω ότι άλεσα τα υλικά στο μούλτι, όχι σε μπλέντερ και πρόσθεσα εκεί και τα αυγά (που δεν αναφέρονται μάλλον από λάθος;)Επίσης αντί για αλεύρι και μπέικιν έβαλα φαρίνα και μείωσα τη ζάχαρη σε 300 γρ. Αντίθετα με το σχόλιο της/του dari, από αυτούς που έφαγαν κανείς δεν κατάλαβε ότι είχε μέσα κολοκύθα και ούτε κι εμένα μου φάνηκε έντονη η γεύση. Είναι από τα πιο υγιεινά, νόστιμα και γρήγορα κέικ που έχω δει και θα το ξανακάνω σύντομα! Βάλε σχόλιο