Συνταγές (39)
-
Είναι εύκολη και γρήγορη συνταγή, όπως λέει και ο τίτλος, για όταν έχουμε καλεσμένους και καθόλου χρόνο. Λίγα μυστικά ακόμα Τα φύλλα τα χρησιμποποιούμε ένα ένα. Το ψήσιμο δεν πρέπει να είναι υπερβολικό για να μην μαδάει το φύλλο. Την μοτσαρέλα την βάζουμε γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να μην αρπάξει πολύ το φύλλο και για να ροδίσει απλώς καλά το τυρί.
-
Είναι μια εύκολη συνταγή για κέρασμα. Λίγα μυστικά ακόμα Αν είναι να καταναλωθούν σύντομα καλά είναι να μην μπουν στο ψυγείο, για να είναι μαλακιά η σοκολάτα. Μπορούμε να τα βάλουμε στο ψυγείο στην αρχή για να ετοιμαστούν γρήγορα και μετά να τα αφήσουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
-
Απλή συνταγή με πολύ σωστά δοσμένα υλικά. Είναι του Παρλιάρου. Λίγα μυστικά ακόμα Επειδή το πορτοκάλι πάει πολύ με τη σοκολάτα, εγώ ρίχνω και λίγη λειωμένη κουβερτούρα από πάνω.
-
Εύκολη, γνωστή συνταγή για μεζεδάκι ή για να συνοδεύσουμε όσπρια. Λίγα μυστικά ακόμα Αν ανοίξουμε το μπωλ, θα δούμε μετά από ένα χρονικό διάστημα, ότι έχει μέσα υγρά. Αυτά τα υγρά δεν τα αδειάζουμε γιατί τότε θα στεγνώσουν τα ψάρια και δεν θα τρώγονται. Δεν χρειάζεται ψυγείο. Αρκεί να μην είναι σε πολύ ζεστό μέρος. Ας πούμε σε ένα δροσερό μέρος του σπιτιού.
-
Δεν είναι δύσκολη, όπως άλλωστε όλες οι ταραμοσαλάτες. Το μόνο κακό είναι οι πατάτες που πρέπει να γίνουν πουρές.
-
Μιλάμε για πανεύκολη τούρτα και πάρα πολύ νόστιμη.
-
Είναι καλή και για δίαιτα. Λίγα μυστικά ακόμα Στο σωτάρισμα χρησιμοποιούμε λίγο λάδι, αν θέλουμε.