Συνταγές (6)
-
-
-
Η συνταγή είναι από το Gourmet της Κυριακάτικης και όποτε την κάνω γίνεται ανάρπαστη! Λίγα μυστικά ακόμα Προσοχή στο αλάτι- να είναι πολύ λίγο, γιατί είναι από μόνη της λίγο αλμυρή λόγω σολομού και τυριών. Σερβίρεται προαιρετικά με φρέσκα σαλατικά.
-
Χρησιμοποιείται πάνω από τούρτα και είναι συνταγή της Βέφας Αλεξιάδου. Λίγα μυστικά ακόμα Αν χρειαστείτε περισσότερη ποσότητα απλά ρίχνετε παραπάνω άχνη και χυμό εναλλάξ.Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πηχτό.
-
Ένα ρεβανί διαφορετικό στην όψη! Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρεται με σαντιγύ ή με παγωτό. Καλή επιτυχία!
-
Μία απλή συνταγή που τρελαίνει τους πάντες!!! Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι από το Gourmet.Προσέξτε το μπρόκολο μη βράσει πολύ, γιατί αλλιώς θα λιώσει μες στη σάλτσα.Το πιπέρι δεν έχει τύχει ποτέ να το προσθέσω στο σεβίρισμα- αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!!!