Συνταγές (13)
-
Ιδανική για πρώτο πιάτο ή για ένα απλό βραδυνο συνδυασμένο με πράσινη σαλάτα Λίγα μυστικά ακόμα Τη συνταγή της ζύμης για τάρτα δεν τη βάζω γιατί υπάρχει μέσα στο site.Μην σας απασχολεί αν η γέμιση έχει υγρά. Με το ψήσιμο εξατμίζονται
-
Λίγα μυστικά ακόμα Ιδανικό για όσους δεν πολυτρώνε τα λαχανικά. Είναι τέλειο επίσης και με λιγκουίνι.
-
Σερβίρετε τη σαλάτα σας με ένα διαφορετικό τρόπο – κατάλληλο και για μπουφέ. Λίγα μυστικά ακόμα Για το φιλετάρισμα του πορτοκαλιού και το μαρινάρισμα του κρεμμυδιού, χρησιμοποιώ τη μέθοδο της Βίκυς Κουμάντου από το www.tastefull.gr.Η τάρτα γίνεται βεβαίως και σε άλλα μεγέθη και με άλλο συνδυασμό λαχανικών και dressing.Θα μπορούσαμε π.χ. αντί για τυρί να βάλουμε λίγο πατέ ελιάς στην τάρτα (αφού όμως την ψήσουμε) και να βάλουμε επάνω μία σαλάτα τύπου χωριάτικης (ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, τριμμένη φέτα κλπ).
-
Λίγα μυστικά ακόμα Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ζύμη για τάρτες
-
Λίγα μυστικά ακόμα Το χρώμα της σκορδαλιάς είναι ροζ.Οι ποσότητες εννοείται ότι είναι ενδεικτικές και αφορούν μία μέτρια σε «καυτερότητα» σκορδαλιά. Όσο περισσότερη ώρα μένει το σκόρδο, τόσο πιο έντονη γίνεται η γεύση του. Αυτό το λέω για να μην το παρακάνετε στο σκόρδο, αν δεν είστε οπαδός του είδους (εγώ την έχω πατήσει μερικές φορές έτσι).
-
Για να συνοδέψετε βραστά λαχανικά και όχι μόνο… Λίγα μυστικά ακόμα Δοσολογίες δε βάζω γιατί πάνε ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε
-
Λίγα μυστικά ακόμα Αυτή είναι μια απλή version ενός από τα γιορτινά πιάτα της μαμάς μου. Η κλασική συνταγή γίνεται με χοιρινό με πέτσα στο φούρνο με λάδι, λίγο φυτίνη, και φασκόμηλο, όπου περιχύνουμε το κρέας με τα υγρά του σε τακτά διαστήματα, ενώ η σάλτσα μαγειρεύεται ξεχωριστά. Συνοδεύεται άριστα με λευκό ρυζάκι ή και σκέτο με σαλάτα