Συνταγές (6)
-
-
-
-
-
Πρόκειται για μια υπέροχη συνταγή για ανάλαφρο και δροσερό cheesecake, που τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές!Όσοι την έχουν δοκιμάσει πραγματικά ξετρελάθηκαν!Καλή επιτυχία) Λίγα μυστικά ακόμα Μην ανησυχείτε για την sour cream που μένει εκτός ψυγείου. Το λεμόνι είναι φυσικό συντηρητικό και δεν παθαίνει τίποτε. Αν επιθυμείτε παχύτερη βάση, μπορείτε να αυξήσετε λίγο την ποσότητα των μπισκότων. Επίσης, μπορείτε στη βάση να προσθέσετε λίγο λικέρ ή τριμμένη σοκολάτα. Για τη γέμιση και τη sour cream προσωπικά προτιμώ κρέμα γάλακτος για μαγειρική που είναι πιο σφιχτή. Αν δεν σας αρέσει το τυρί με γεύση γιαούρτι, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κανονικό τυρί κρέμα. Επιπλέον, αν θέλετε παχύτερη γέμιση αυξάνετε την ποσότητα του τυριού μέχρι και 200 γρ, χωρίς να μεταβάλλετε αυτήν της κρέμας γάλακτος. Αναφορικά με τη ζάχαρη, αυτό είναι θέμα γούστου. Αυξάνετε ή μειώνετε κατά βούληση. Αν επίθυμείτε να προσθέσετε φρέσκα φρούτα, καλό θα ήταν να προτιμήσετε εκείνα που "κατεβάζουν" λιγότερο ή καθόλου χυμούς, γιατί σίγουρα θα έχουν ως αποτέλεσμα η κρέμα να "χωρίζει" και το cheesecake σας να καταρρεύσει κατά το σερβίρισμα! Τέλος, όλα τα υλικά σας μπορεί να είναι light, δεν αλλάζει η γεύση (αυτό κάνω εγώ) και επιτυγχάνετε ένα πραγματικά ελαφρύ, δροσερό και απολαυστικό γλυκάκι!
-
Πρόκειται για μια εύκολη, αφράτη και εξαιρετικά εύγεστη ζύμη για όλες τις αλμυρές πίτες, αλλά και για μικρά ατομικά πιτάκια. Λίγα μυστικά ακόμα Αρχικά μπορεί η ζύμη να κολλάει και να φαίνεται ότι χρειάζεται περισσότερο αλεύρι. Ωστόσο, με το ζύμωμα αποκτά ομοιογενή μορφή και δεν είναι απαραίτητο να μεταβάλλετε τις αναλογίες των υλικών. Η ζύμη μπορεί να ανοιχτεί σε φύλλο αμέσως μόλις την ετοιμάσετε. Ο χρόνος για "ξεκούραση" είναι προαιρετικός. Αλευρώνετε τη ζύμη όταν την ανοίγετε φύλλο για να μη σπάει.