Συνταγές (19)
-
Πολύ νόστιμα και πολύ εύκολα για μπουφέ, συνοδευτικά μπύρας ή κρασιού, τρώγονται και την επόμενη μέρα. Λίγα μυστικά ακόμα Μπορούμε αντί για καπνιστό κασέρι να βάλουμε κάποιο άλλο, αλλά δε θα είναι ίδιο το άρωμα. Επίσης, αντί για μπέικον μπορούμε να βάλουμε ζαμπόν ή γαλοπούλα.Τρώγονται ζεστά και κρύα.
-
Αυτή η σαλάτα είναι πολύ θρεπτική και ιδιαίτερα χορταστική. Είναι επίσης ιδανική για νηστείες. Λίγα μυστικά ακόμα Μπορούμε να βάλουμε τη σαλάτα πάνω από χοντροκομμένο με το χέρι μαρούλι.Το ιδανικό καστανό ρύζι για τη συνταγή είναι το καστανό ρύζι για πιλάφι (μακρύκοκκο). Αν δε μας αρέσει το καστανό ρύζι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καρολίνα.
-
Αυτοί οι ντολμάδες, είναι πολύ τρυφεροί γιατί τα σέσκουλα είναι λεπτά και εύπεπτα. Το ψιλοκομμένο κρέας είναι πολύ ωραία προσθήκη. Λίγα μυστικά ακόμα Με το ζουμί που θα περισσέψει μπορούμε να φτιάξουμε και σάλτσα αβγολέμονο. Εγώ τους προτιμώ σκέτους.
-
Χαμηλών υδατανθράκων Σαλάτα πολύ δροσερή, ότι πρέπει για να εξισορροπήσει τη λιπαρότητα του κρέατος. Ο δυόσμος είναι απαραίτητος.
-
Χταπόδι βρασμένο πρώτα και μετά τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο με αρωματικά και ξαναψημένο στο φούρνο. Λίγα μυστικά ακόμα Το ψήσιμο στο φούρνο κάνει τη διαφορά. Το χταπόδι γίνεται τρυφερό και καθόλου λαστιχωτό. Τρώγεται και κρύο.
-
Πάρα πολύ νόστιμες και μαλακές μπριζόλες με σάλτσα για βούτες...
-
Μύδια αχνιστά στο φούρνο και περιχυμένα με το πιο νόστιμο λαδολέμονο. Λίγα μυστικά ακόμα Η αγαπημένη μου συνταγή θαλασσινών.