Συνταγές (11)
-
Ένα αρωματικό πιλάφι, γρήγορο και λαχταριστό! Λίγα μυστικά ακόμα Δε θυμάμαι πού την είδα πρώτη φορά ... Sorry!
-
Μία μακαρονάδα χορταστική, και τόσο γευστική που γίνεται ανάρπαστη! Λίγα μυστικά ακόμα Τη συνταγή αυτή την κάνω πολλά χρόνια αλλά δεν θυμάμαι από που την έχω δει... Συγχωρήστε με! Γενικά προτιμάμε ζυμαρικό να έχει τρύπα ή εν πάσει περιπτώσει "υποδοχή" να μπει μέσα η σάλτσα και η φέτα κατά το ανακάτεμα. Το φαγητό αυτό τρώγεται χλιαρό.
-
Μία υπέροχη Ναξιώτικη συνταγή, ιδανική για το κυριακάτικο τραπέζι! Ο συνδυασμός μελιτζάνας - μοσχαριού - τυριών είναι το κάτι άλλο! Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι από το επεισόδιο της εκπομπής "Μπουκιά και Συχώριο" που είχε γυριστεί στη Νάξο πριν μερικά χρόνια. Από όταν την πρωτοείδα την κάνω συνέχεια γιατί τη λατρεύουν όλοι! Δοκιμάστε την! Καλές Μαγειρικές!
-
-
Μία εξαιρετική σαλάτα που σερβίρεται σε "φάκελλο" ελαφρά ψημένης αραβικής πίτας! Για φίλους του τόνου! Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι από διαφήμιση γνωστής μάρκας τόνου σε περιοδικό.Σερβίρουμε σε πιατέλα, μπορούμε να κόψουμε σε κομμάτια για να μην ταλαιπωρείται ο καθένας που θέλει μια μπουκιά με "απ' όλα"!Καλές Μαγειρικές!
-
Καλιτσούνια "μισοφέγγαρα" πολύ νόστιμα ιδανικά για κέρασμα! Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι από ένα περιοδικό.Τα καλιτσούνια που δεν θέλετε να ψήσετε μπορείτε να να βάλετε σε δίσκο στην κατάψυξη να παγώσουν λίγο και ύστερα σε σακκούλες, αυτό θα σας φανεί πολύ χρήσιμο για μια μέρα που θα θέλετε ένα γρήγορο κέρασμα και κυρίως σπιτικό! Από την κατάψυξη μπορείτε να τα βάλετε κατευθείαν στο φούρνο όταν τα χρειαστείτε. Καλές Μαγειρικές!
-
Για πατατόφιλους και όχι μόνο! Μια κλασική συνταγή γρήγορη και εύκολη! Λίγα μυστικά ακόμα Μπορείτε να βάλετε όση παρμεζάνα θέλετε ή άλλο κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας. Καλές Μαγειρικές!
Cooksnaps (4)
-
Πραγματικά πολύ καλή συνταγή! Και κρύα είναι εξίσου νόστιμη! Από ένα βιβλιαράκι βρήκα μια παραλλαγή που είναι κορυφαία. Πριν βάλεις το μίγμα μανιταριών βάζεις μια στρώση βρασμένες πατάτες σε φέτες. Τα μανιτάρια τα σωτάρεις και τους ρίχνεις λίγο κρασί που τα απογειώνει, λίγο αλλαντικό και μαϊντανο ψιλοκομμένο κατά βούληση! Αντί για γιαούρτι κρέμα γάλακτος χτυπημένη με αβγό! Λίγο \"μπόμπα\" το αποτέλεσμα αλλά η γεύση άπαιχτη! Δοκιμάστε την! Καλές Μαγειρικές! Βάλε σχόλιο
-
Στο ζυμάρι δεν βάζω καθόλου νερό. Βάζω λίγο γιαούρτι, γάλα και λίγο αλάτι. Στη γέμιση δε βάζω μαστίχα (που έτσι κι αλλιώς δε μ αρέσει) και προσθέτω βανίλια, ξύσμα λεμονιού και λίγο βούτυρο. Την προηγούμενη εβδομάδα που τα έφτιαξα και τα μοίρασα στους φίλους έκαναν θραύση. Δοκιμάστε την παραλλαγή και θα με θυμηθείτε!\n\nΚαλές Μαγειρικές! Βάλε σχόλιο