Συνταγές (8)
-
-
- 600 gr. Μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια (πιο μικρά από μερίδες)
- 2 μέτριες πατάτες κομμένες κυδωνάτες
- 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες μέτριες
- 6 μικρά κολοκυθάκια κομμένα σε μέτρια κομμάτια
- 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- Λάδι
- 1/2 λεμόνι (τον χυμό του) ή αν θέλεις με μισό ποτηράκι άσπρο κρασί
- 1 1/2 κουταλιά της σούπας αλεύρι
-
Αφράτα τραγανά λες και τα αγόρασες από τον φούρνο της γειτονιάς σου. Τέλεια!
-
Τα εφαγα σ' ενα μαγαζί της Δράμας και μου άρεσαν, ελπιζω και σε σας. Όταν τα κάνω στο σπίτι, τελειώνουν πρώτα. Λίγα μυστικά ακόμα Εμένα μου αρέσει με σκόνη σκόρδου αρκετή, να τη νιώθω όταν τρώω τις πατάτες και τα μανιτάρια.
-
Λίγα μυστικά ακόμα Αν σας περισσέψει κουρκούτι βάλτε το στο ψυγείο αντέχει για 2-3 μέρες
-
- 4-5 μελιτζάνες αργείτικες
- 1 1/2 κούπα φέτα λιωμένη με το πιρούνι
- Άνηθο
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνισμα αρκετό
- 3/4 κιλού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 φακελάκι μπέϊκιν πάουντερ
- 1 κουτί μπύρα
- αλάτι
-
Απλό σπυρωτό πιλάφι με καρολίνα ρύζι, συνταγή της γιαγιάς μου Λίγα μυστικά ακόμα Το ρύζι δεν το πλένω για να γίνει σπυρωτό. Η γιαγιά μου το έκανε με ζωμό από κοτοπουλο χωριάτικο το οποίο αφού το έβραζε το έβαζε στο φούρνο και με το ζωμό έκανε το πιλάφι