Συνταγές (12)
-
...ή αλλιώς Spaghetti Meatballs! Για να διευκρινίσω κάτι, δεν χρειάζεται να τυραννάμε τον εαυτό μας να κάνουμε κεφτεδάκια ειδικά για αυτήν τη συνταγή! Εγώ φτιάχνω τα κεφτεδάκια και τα έχω στην κατάψυξη για ώρα ανάγκης, και όποτε θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό κάνω συτήν τη συνταγή! Λίγα μυστικά ακόμα Το όλο άρωμα στα κεφτεδάκια το δίνει ο δυόσμος και στη σάλτσα ο βασιλικός, μην τα παραλείψετε!
-
Εμπνευσμένη από τη γνωστή κινέζικη συνταγή chow mein όπως την είδα σε σεμινάριο μαγειρικής! Λίγα μυστικά ακόμα Κανονικά με τη σόγια σως που έχει η συνταγή, δεν απαιτείται καθόλου αλάτι. Δοκιμάστε αφού είναι έτοιμο και αν θέλετε προσθέστε.
-
Εύκολη και δροσερή μακαρονάδα με καλοκαιρινή διάθεση! Λίγα μυστικά ακόμα Προσοχή, η συνταγή δεν ενδείκνυται για άτομα που δεν αγαπάνε το άρωμα του μάραθου/άνιθου! Eγώ χρησιμοποίησα λιγκουίνι και κατεψυγμένες καθαρισμένες γαρίδες. Για μένα αυτή η μακαρονάδα δεν χρειάζεται τυρί, αλλά είναι θέμα γούστου!
-
Νηστίσιμη συνταγή με άρωμα θάλασσας! Λίγα μυστικά ακόμα Την έκανα με φρέσκα θαλασσινά και είχε υπέροχο άρωμα! Σας προειδοποιώ όμως, αν δεν έχετε συνηθίσει να ξαντεριάζετε γαρίδες και καλαμάρια...πάρτε κατεψυγμένα γιατί έχει μια μικρή δυσκολία!
-
Εύκολη συνταγή για ένα κλασικό μεξικάνικο πιάτο. Λίγα μυστικά ακόμα Η παραλλαγή της συνταγής είναι η αντικατάσταση της κρέμας γάλακτος με γιαούρτι. Επίσης στη σάλτσα δεν προσθέτουμε ελαιόλαδο, θα δείτε ότι με το τυρί από πάνω δε χρειάζεται! Εμένα μου αρέσει σαν συνταγή επειδή δεν βγαίνουν βαριές οι τορτίγιας (η μία έχει περίπου 400 θερμίδες, από τις οποίες οι 200 είναι από το τυρί!).
-
Εύκολη και γρήγορη, για μπακαλιάρο με άσπρη σάλτσα. Λίγα μυστικά ακόμα Μην ανακατεύετε το φαγητό μετά από τα 15 λεπτά, γιατί θα σας διαλυθούν τα λαχανικά και το ψάρι. Να παρακολουθείτε να μη σωθεί το νερό, αλλά όταν θα φτιάξετε το αυγολέμονο, ωραίο είναι να μην είναι σαν σούπα, αλλά να έχει τη σάλτσα του.
-
Μια συνταγή για όσους ξεμείνανε από ξύλινα καλαμάκια για να φτιάξουν γαλοπούλα σουβλάκι ή δεν έχουν κάρβουνα! Νόστιμη, γρήγορη και με λίγες θερμίδες... Λίγα μυστικά ακόμα Μπορείτε να σερβίρετε με λεμόνι ή μουστάρδα. Παρακολουθείτε το ψήσιμο για να πάρει το χρώμα που θέλετε.