Συνταγές (39)
-
Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι απο Πατρινό κατάστημα πώλησης Τεντούρας.
-
Η συνταγή είναι του Πατρινού Σεφ Κώστα Αξιώτη. Λίγα μυστικά ακόμα Συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί. Διατροφικό προφίλ της συνταγής (ανα μερίδα)Θερμίδες 418 γρ., Λιπαρά 34 γρ., Πρωτεϊνες 30 γρ., Υδατάνθρακες 5 γρ.
-
Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι του Πατρινού φίλου και σεφ Κώστα Αξιώτη και τα υλικά αναλογούν σε 4 άτομα.
-
Λίγα μυστικά ακόμα Μπορούμε να τη συνοδεύσουμε με μία μπάλα παγωτό βανίλια ή καϊμάκι. Εναλλακτικά διακοσμούμε την επιφάνειά της με άγλυκη σαντιγί.
-
Η συνταγή είναι από βιβλίο της Σ. Σκούρα.
-
To Κότσι είναι κομμάτι του κρέατος (αρνιού, χοιρινού ή μόσχαριού) που βρίσκετε στο γόνατο και κάτω ανάλογα πάντα το ζώο. Είναι κατάλληλο για σιγανό ψήσιμο με υγρά, για κατσαρόλα ή βραστό.
-
Μια συνταγή πανευκολή, πεντανόστιμη και βασικά της μαμάς μου) Λίγα μυστικά ακόμα χαμηλών υδατανθράκων Για να μην μυρίζει άσχημα το σπίτι μας όταν μαγειρεύουμε κουνουπίδι τοποθετούμε πάνω στο καπάκι της κατσαρόλας ένα κομμάτι βαμβάκι με λίγο ξύδι. Καλή επιτυχία!