Συνταγές (62)
-
Το γνωστό ξινόγαλο που χρησιμοποιούμε σε πολλές συνταγές.. απ' τα χεράκια μας! Λίγα μυστικά ακόμα Τη συνταγή τη βρήκα στοfrugalliving
-
-
"Στα μπιφτέκια για burger δεν θέλουμε να υπερισχύσει η γεύση άλλων μυρωδικών, όπως κρεμμύδι ή σκόρδο, για αυτό τα υλικά στο ζύμωμα είναι απλά. Το μυστικό για να είναι ζουμερά είναι στο ψήσιμο." Γράφω ακριβώς ότι λέει το site απ' όπου τα βρήκα γιατί αντιπροσωπεύει αυτό που έψαχνα! Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι από τοnostimesyntages.gr.
-
Ένα απίστευτα νόστιμο κέικ των T.G.I. Friday’s (Αμερικής). Το χρησιμοποίησα ως τούρτα με ζαχαρόπαστα και θεωρώ είναι η καλύτερη που εχω δοκιμάσει!! Λίγα μυστικά ακόμα 1. Πρόσθεσα στο κέικ μια γέματη κουταλία της σούπας αλεύρι για να γίνει πίο σταθερό.2. Μου πήρε 30λεπτά για να ψηθεί παρόλο που έψησα το μείγμα όλο μαζί σε ορθογώνιο ταψάκι.3. Η συνταγή είναι το http//tgifridaysathome.blogspot.gr/.
-
Για όσους αγαπούν το φαγητό των TGI Friday's.. ιδού το γνωστό Oreo "σάντουιτς"! Λίγα μυστικά ακόμα 1. Η συνταγή είναι από το site http//tgifridaysathome.blogspot.gr2. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε φόρμες σιλικόνης για να ξεφορμάρετε ευκολότερα, αλλίως ψεκάστε τη μεταλλική σας φόρμα με αντικολλητικό σπρέυ ή "ντύστε" την κάθε θήκη με αντικολλητικό χαρτί.3. Η πραλίνα και το ζαχαρούχο είναι δικές μου επιλογές για ευκολία, το site προτείνει hot fudge και topping καραμέλας. Το hot fudge είναι κάτι σαν γκανάς σοκολάτας.
-
Αλμυρά ψωμάκια για πρωινό! Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι από την εκπομπή "chef στον αέρα", η δημιουργός της είναι η κ. Μαρία Πρασσά.
-
Ένα gourmet πιάτο για τη νηστεία μας! Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι της κ. Μίνας Κακανιά, από το ΒΗΜΑgourmet. Η συνταγή ήταν αρτήσιμη και η διαφορά είναι οτι προσθέτουμε 2 αυγά στη σος ("αγιολί μέντας" ονομάζεται) και γίνεται σαν μαγιονέζα. Αντί για γαρίδες μπορούμε να βάλουμε καραβίδες ή και καπνιστό σολομό. Με τα κελύφη και τα κεφάλια της γαρίδας μπορούμε να κάνουμε ζωμό, στον οποίο θα βράσουμε ένα νοστιμότατο πιλάφι.