Συνταγές (7)
-
Νοστιμότατες και ζουμερές κρεπούλες! Λίγα μυστικά ακόμα Είναι πραγματικά πολύ νόστιμες! Μπορείτε να βάλετε λίγο τριμμένο τυρί και μέσα στις κρέπες αν θέλετε. Επίσης μπορέιτε να χρησιμοποιήσετε και τυρι της αρεσκείας σας.(ρεγγάτο,γκούντα κτλ.) Καλή επιτυχία!
-
Σάλτσα που συνοδεύει άνετα το κρέας,το πιλάφι αλλά και τα μακαρόνια! Λίγα μυστικά ακόμα Εύκολη και πολλή νοστιμη σαλτσούλα. Η ποσότητα της κρέμας γάλακτος ειναι θέμα γούστου.
-
Γρήγορο σουφλεδάκι για μπουφέ αλλα και συνοδευτικό! Προσωπικά τρελλαίνομαι για μελιτζάνες με τυριά! Λίγα μυστικά ακόμα Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυριά της αρεσκείας σας καθώς και pummaro αντι για φρέσκες ντομάτες. Επίσης αν σας αρέσει και η γεύση της κρέμας μπορείτε να προσθέσετε και λίγο κρέμα γάλακτος. Αν δεν θέλετε να γίνει το φαγητό βαρύ μπορείτε να ψήσετε στο φούρνο λίγο τις μελιτζάνες αντι να τις τηγανίσετε .Γίνονται εξίσου τέλειες! Καλή όρεξη!!!
-
Δροσερή σαλατούλα με καρότα και ξυνόμηλα! Λίγα μυστικά ακόμα Μαγιονέζα μπορούμε να προσθέσουμε οση εμείς επιθυμούμε. Καλό ειναι να μεινει καμια ωριτσα στο ψυγειο πριν την σερβίρουμε!
-
Ενα διαφορετικό σουφλέ απο όλα τα άλλα! Λίγα μυστικά ακόμα Ψήνουμε στους 180 πάνω-κάτω μέχρι να ροδίσει το κανταϊφι και να πιεί τα πολλά υγρά του.Ευκολο και διαφορετικό για τους fun των τυριών.
-
-
Cooksnaps (38)
-
Πεταλουδιτσα χιλια συγχαρητηρια για την συνταγουλα σου!!!Πολυ ωραιοι οι κουραμπιεδες!Αφρατοι,λιωνουν στο στομα δεν εχω και αλλα λογια να σου τους περιγραψω!!!Αλλα τι λεω ...ηδη ξερεις!Χρησιμοποιησα φρεσκο βουτυρο(την επομενη φορα θα δοκιμασω και το lurpak)και χρειαστηκαν λιγο παραπανω χρονο στο ψησιμο.Το πρωτο ταψι τους εκανα στρογγυλους και σαν να απλωσαν και μεγαλωσαν περισσοτερο.Ετσι στο δευτερο τους εκανα πιο μικρους σε σχημα μισοφεγγαρο και εγιναν...θαυμα!!!!Κερναω στο \"κοπιαστε\"!!!!Και παλι ΜΠΡΑΒΟ σου!!!!! Βάλε σχόλιο
-
Σε γευση ηταν ελαφρυ και νοστιμο!Ομως ειχα μερικα θεματακια...το πρωτο ηταν οτι ενω η συνταγη λεει οτι θελει το μεγαλο ταψι του φουρνου εμενα δεν μου εφτασε ουτε για το μεσαιο..ετσι αναγκαστικα το εβαλα σε ενα μικροτερο.Αν το εβαζα στο πολυ μεγαλο πιστευω θα γινοταν σαν τσιγαροχαρτο.Επειτα η κρεμα εκανε μεσα μικρα σβολακια ενω την ανακατευα συνεχως με το συρμα.Και οταν εριξα την σοκολατα απο πανω την επομενη μερα οταν πηγαινα να κοψω κομματι η σοκολατα ξεκολλαγε και εφευγε τελειως πανω απο την κρεμα.Εκανα ακριβως την συνταγη οπως ελεγε.θα δοκιμασω και με σοκολατα γαλακτος απο πανω την αλλη φορα για πιο \"γλυκο\"αποτελεσμα. Βάλε σχόλιο
-
Ομολογω οτι ηταν η πρωτη φορα που εκανα μελομακαρονα χωρις σιμιγδαλι και αυτο γιατι παντα ειχα αμφιβολιες για το πως ειναι δυνατον να μελωσουν και να παραμεινουν τραγανα αν δεν εχουν μεσα σιμιγδαλι.Ετσι πηρα το ρισκο και το αποτελεσμα μου αλλαξε την εντυπωση που ειχα!Γινανε υπεροχα...μελωσαν καταπληκτικα και ηταν πολυ πιο νοστιμα απο οτι τελικα πιστευα οτι ειναι το μελομακαρονο!Σας ευχαριστουμε για την συνταγουλα!!!Πεντε πιρουνακια δικαιως...! Βάλε σχόλιο
-
Πανευκολα,διαφορετικα,πρωτοτυπα!Αυτα τα σοκολατακια κατεπληξαν τους παντες!Ολοι ρωτουσαν τι ειναι αυτο μεσα και πως το εκανα..!Τα τσακισαμε στο λεπτο..γιαυτο και στην φωτο ειναι ενα(και αυτο με το ζορι το κρατησα)Ζουζουνελ μου θα το πω και αλλη μια φορα...εισαι ΑΠΙΘΑΝΗ!Ολα τα πιρουνακια δικα σου! Βάλε σχόλιο
-
Πραγματικα υπεροχα τα ντονατς αυτα!!Δεν ειχα ξαναφτιαξει ποτε ουτε καν τα τηγανιτα αλλα μου αρεσαν τοσο που δεν προκειτε να αλλαξω την συνταγη!Μονο να πω οτι χρειαστηκε να βαλω πολυ περισσοτερο αλευρι γιατι δεν μπορουσα να χειριστω την ζυμη καθολου!Μου βγηκε πολυ ρευστη και δεν πλαθοταν με τιποτα!Και εχω να κανω και μια ερωτηση μηπως ξερετε να μου απαντησετε...Μου φανηκε οτι η μαγια μου μυριζε και την ξεχωριζα μεσα στα υπολοιπα υλικα...ξερετε τι μπορει να εφταιξε??Κατα τ\'αλλα εγιναν μια χαρα!και αφρατα και νοστιμα!!Ειδικα ζεστα....ηταν...μμμμμμμμμμμμμμμ!!!! Βάλε σχόλιο