Συνταγές (8)
-
Βελουτέ σουπα για τις κρύες νύχτες. Λίγα μυστικά ακόμα Προσωπικα την κάνω στο Θερμομιξ οπου βράζει και πολτοποιείται στον ίδιο κάδο.Ειναι μια θεσπεσια σουπίτσα δοκιμασμένη και αγαπημενη. Επειδη αρεσει στα παιδιά εαν μπορουμε αντικαθιστουμε τους κύβους με σπιτικό μιξ λαχανικών.
-
Η Ροβανή δεν έχει καμία σχέση με το ραβανί. Προκειται για παραδοσιακό γλυκό της Ιθάκης με ιδιαίτερη γεύση... Μονο για τους τολμηρούς ! Σας προκαλώ! Εμεις οι Θιακοί την λατρεύουμε. Λίγα μυστικά ακόμα Απο το βιβλίο "Κάτσετε να σας βάλω να φάτε".
-
Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε με σάλτσα κοκτειλ
-
Μια ωραία παραλλαγή του γνωστού μας σνίτσελ.
-
- 3 κ.σ. βούτυρο
- 1 κ.σ κομμένο κρεμμύδι
- 1 κ.γ. ψιλοκομμένος μαιντανός
- 4 κ.σ. αλεύρι
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζεστό γάλα
- 6 σφιχτά αυγά κομμένα
- 2 χτυπητά αυγά
- 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- αλάτι και πιπέρι
-
Ενα νοστιμο, γρήγορο και απλό ορεκτικό.
-
Νηστίσιμη συνταγούλα εύκολη και χορταστική