Συνταγές (20)
-
Πανεύκολη και πρωτότυπη. Και πολύ νόστιμη. Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε. Καλή σας επιτυχία. Λίγα μυστικά ακόμα Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαρμελάδα της αρεσκείας σας, αλλά πιστεύω ότι από όσες έχω δοκιμάσει, η φράουλα ταιριάζει καλύτερα. Ό,τι προτιμάτε.
-
Μία πουτίγκα κομμένη και ραμμένη στα γούστα μου. Και σε πολλών άλλων γούστα αν κρίνω από το πόσοι την έφαγαν και όλοι αυτοί μου ζήτησαν τη συνταγή. Και λέω κομμένη και ραμμένη στα γούστα μου, γιατί εδώ και χρόνια ξεκίνησα από την κλασική συνταγή της μητέρας μου "καρυδόπιτα πουτίγκα" και την άλλαξα ώστε να μείνω ικανοποιημένη από τον συδνυασμό γεύσεων που προτιμώ. Σας τη συνιστώ και ελπίζω να την ευχαριστηθείτε όσο κι εγώ. Λίγα μυστικά ακόμα Όταν γράφω "κουτάλια" εννοώ σούπας. Το φλιτζανάκι είναι αυτό για τον ελληνικό καφέ. Καλή επιτυχία!
-
Τα τσούρος είναι κάποιου τύπου λουκουμάδες. Είναι μεξικάνικοι. Η συνταγή που παραθέτω είναι αυτή που προτιμάμε στην οικογένειά μας. Είναι ο μόνος τρόπος που τα παιδιά μου τρώνε κανέλα- και μάλιστα μπόλικη. Σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.
-
Πολύ ωραίο φαγητό. Απλά η οικογένειά μου το λατρεύει. Λίγα μυστικά ακόμα Την συνταγή την είχα ξεσηκώσει παλιά από το Διαδίκτυο και με το πέρασμα των χρόνων την έχω αλλάξει πάρα πολύ, ανάλογα με το γούστο μας στις γεύσεις. Είναι πολύ εύκολη και εύγευστη.Καλή επιτυχία.
-
Δοκίμασα τη συνταγή αυτή σε μια φίλη πριν από χρόνια και έχει γίνει η απόλυτη αγαπημένη των παιδιών μου. Και πραγματικά όχι μόνο αυτών. Δοκιμάστε την και θα καταλάβετε τί εννοώ. Και ένα ακόμη πλεονέκτημαείναι πανεύκολη. Η δόση είναι για πυρέξ 32νο. Λίγα μυστικά ακόμα Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι άλλο είδος σαντιγί επιθυμείτε. Απλά εγώ χρησιμοποιώ αυτήν που αναφέρω.
-
Το αμπάσαντορ είναι μία τούρτα αρκετά διαφορετική και πιο εύκολη από τις υπόλοιπες ως προς τον τρόπο που φτιάχνεται. Παράλληλα είναι και πολύ νόστιμη. Λίγα μυστικά ακόμα Επειδή είναι αρκετά πλούσια σε γεύσεις, αν θέλουμε να τη γαρνίρουμε, πασπαλιζουμε από πάνω μόνο λίγη ζάχαρη άχνη και τίποτ' άλλο.Αν φοβάστε να φτιάξετε αυτό το παντεσπάνι, δοκιμάστε μια άλλη συνταγή6 αυγά, 1 κούπα ζάχαρη, 1 κούπα αλεύρι, 1 κουταλάκι μπείκιν πάουντερ. Η διαδικασία είναι η ίδια που περιγράφω πιο πάνω, απλά ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ πριν το ενσωματώσουμε στο μίγμα των αβγών. Ψήνουμε σε ταψί νο32 σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις 30- 35'. Είναι καλό να στρώσουμε το ταψί με λαδόκολλα.
-
Πολύ εύκολη, γρήγορη, πρωτότυπη και πάρα πολύ δροσιστική. Για ταψί Ν032. Καλή επιτυχία.