Cooksnaps (12)
-
Νοστιμιά!!!! Την έκανα ακριβώς με μόνες διαφορές οτι τσιγλαρισα ελάχιστα το κριθαράκι γιατί φοβήθηκα μη μου λασπώσει, πρόσθεσα λίγη ζάχαρη στη σάλτσα και μετά στο σερβίρισμα έβαλα σε ένα πιάτο (για δοκιμή) τριμμένα τυριά και φέτα και ψιλοκομμένο λουκανικάκι! Η συνταγή είναι φανταστική από μόνη της και μοσχομύρισε το σπίτι! Αλλά κάποιοι ήθελαν λίγο κρεατάκι... οπότε εμπλουτίσαμε με το λουκανικάκι! Τέλεια και ευχαριστούμε!!! Βάλε σχόλιο
-
Μαγεία! Καταπληκτική συνταγή! Εκτέλεση συνταγής ακριβώς με μόνη διαφορά ότι έβαλα λίγο λεμονάκι παραπάνω γιατί μας αρέσει ξινούτσικο και από τα αρωματικά επέλεξα ρίγανη, θυμάρι, πιπέρι και μπαχάρι. Την επόμενη φορά θα έχω και πάπρικα γιατί πιστεύω ότι σωστά το προτείνεις! Θα ταιριάζει απόλυτα! Τόσο εύκολη που θα γίνει πιστεύω από τα βδομαδιάτικα πιάτα μας! Ευχαριστούμε! Βάλε σχόλιο
-
Στον κιμά πρόσθεσα επιπλέον δυόσμο αντί βασιλικού (δεν είχα βασιλικό)λίγο κύμινο, λίγο γάλα, λίγο ξύδι λίγο κρασάκι κόκκινο και το κρεμμύδι το έβαλα ψιλοκομμένο και όχι πολτοποιημένο (από αφηρημάδα...).Το άφησα μισή ώρα στο ψυγείο γιατί δεν θα προλάβαινα να το έχω έτοιμο την ώρα που το ήθελα το φαγάκι...Η σάλτσα μου ήταν σπιτική τριμμένη ντοματούλα και πρόσθεσα επιπλέον ρίγανη αντί βασιλικού, κρασάκι και νεράκι, το λαδάκι και φέτα αντί κεφαλοτύρι.Έψησα ''πανω κάτω'' και μου πήρε 80 λεπτά να γίνουν με αρκετό ζουμάκι που ήταν ότι πρέπει για το ρυζάκι μας. Βγήκαν 35 κομμάτια σε ένα κιλό κιμά.Μούρλια το αποτέλεσμα αν και παραποιημένη αρκετά από την αρχική συνταγή... Αλλά ας όψεται ο βασιλικός που δεν έβρισκα πουθενά!!!Ευχαριστούμε! Βάλε σχόλιο