Συνταγές (10)
-
Ζεστή σαλάτα που τρώγεται μόνη της ή σαν σαλτσούλα για μακαρόνια. Λίγα μυστικά ακόμα Το τρώμε σαν ζεστή σαλάτα ή αν θέλουμε το ανακατεύουμε με ζυμαρικά, βάζουμε τυράκι ή και φέτα και έχουμε μία μακαρονάδα με σπανάκι. Στην εκδοχή της σαλάτας του πάει πολύ και το καρύδι.
-
Για όσους δεν θέλουν το τηγάνι, μα αγαπούν την γεύση του μπαρμπουνιού. Λίγα μυστικά ακόμα Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είναι σαν το τηγανητό, αλλά η γεύση του πλησιάζει πολύ και για όσους έχουν πρόβλημα είναι μια καλή λύση για να απολαύσουν το μπαρμπουνάκι τους. Μία παγωμένη μπυρίτσα και καλή σας όρεξη!
-
Κρεατάκι που ετοιμάζεται στην κατσαρόλα και ψήνεται στο φούρνο. Λίγα μυστικά ακόμα Βασική προϋπόθεση η κατσαρόλα να μπαίνει στο φούρνο. Γίνεται και με τα κινέζικα αποξηραμένα μανιτάρια, ωστόσο δεν έχει αυτή την ιδιαίτερη γεύση των πορτσίνι. Σερβίρεται με ρυζάκι, πουρέ και ζυμαρικά.
-
Εντυπωσιακό και όχι πολύ γλυκό, γλυκό! Λίγα μυστικά ακόμα Όταν ψηθει τα μήλα θα έρθουν στην επιφάνεια. Σερβίρουμε αμέσως γιατί ξεφουσκώνει. Μπορεί να το ετοιμάσουμε από την προηγούμενη και να το ψήσουμε τη στιγμή που θέλουμε.Του πάει το παγωτό βανίλια. Από τηλεοπτική εκπομπή με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
-
Εύκολο και γρήγορο γλυκάκι. Λίγα μυστικά ακόμα Κρατήστε λίγη τριμμένη σοκοφρέτα και γαρνίρετε πάνω απο τις μπανάνες. Το έχω φτιάξει και με άλλα φρούτα αλλά με μπανάνα είναι πολύ καλύτερο.
-
Μανιτάρια γεμιστά αλλιώς! Λίγα μυστικά ακόμα Χρησιμοποιήστε ότι τύρι σας αρέσει, του πάει το κασέρι, το ρεγκάτο, η φέτα ακόμα και η μοτσαρέλα. Μπορεί να μπει και μπεσαμέλ απο πάνω και να ψηθεί στο γκρίλ μέχρι να ροδίσει. Σερβίρετε σαν ορεκτικό ή σαν γεύμα με μια ωραία πράσινη σαλάτα.
-
Γρήγορο και γευστικό για ουζάκι ή παρτάκι! Λίγα μυστικά ακόμα Γίνεται και με γαρίδες.