Συνταγές (8)
-
Κανελόνια με γέμιση από σπανάκι και φέτα ψημένα σε πικάντικη σάλτσα με πιπεριές και κρασί με τραγανή κρούστα απο παρμεζάνα... σκέτη κόλαση!!!! Λίγα μυστικά ακόμα Την έχω δοκιμάσει και με φρέσκο και με κατεψυγμένο σπανάκι γίνεται εξίσου καλή, αρκεί να το στίψετε καλά.
-
Η πιο γευστική και ελαφριά σαλάτα του σεφ που δε λιγώνει και έχει λίγες θερμίδες!!
-
Η πιο απίστευτα γευστική συνταγή κοτόπουλου πανέ με τις λιγότερες θερμίδες!!! Λίγα μυστικά ακόμα Αν θέλουμε για ακόμα πιο light πιάτο αντικαθιστούμε τη φρυγανιά με φρυγανιά σικάλεως στο μπλεντερ ή με τριμμένο ψωμί ολικής άλεσης.
-
Η απίστευτη sauce των Friday's!! Συνοδεύει κρέας, κοτόπουλο και ότι άλλο θέλετε.. Λίγα μυστικά ακόμα Αφήνουμε τη σάλτσα να κρυώσει και τη διατηρούμε σε αεροστεγές βάζο στο ψυγείο. Αν τη βάλετε στο κρέας στο ψήσιμο προσοχή να την αλείψετε λιγο πριν βγάλετε το κρέας απο τη φωτιά γιατι καίγεται εύκολα..
-
Αυστριακή τάρτα με απίστευτο συνδυασμό γεύσεων.. Λίγα μυστικά ακόμα Τη συνταγή αυτή την είχα βρεί σε κάποιο περιοδικό πριν πολλα χρόνια και τη λατρεψαν όλοι..
-
Αυθεντική αμερικάνικη συνταγή για απίστευτα μαλακά cookies!! Λίγα μυστικά ακόμα Προσοχή στο ψήσιμο να μην ψηθούν υπερβολικά. Είναι έτοιμα όταν ροδίσουν ελαφρά και είναι ακόμα μαλακά οπότε τα βγάζουμε με σπάτουλα. Διατηρούνται άψογα για πολλές μέρες σε σιδερένιο κουτί για μπισκότα
-
Πανεύκολο και πεντανόστιμο φαγητό στο φούρνο Λίγα μυστικά ακόμα Κατα τη διάρκεια του ψησίματος ελένχουμε μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νεράκι. Αν θέλουμε μόλις ψηθεί μπορούμε να ρίξουμε απο πάνω τριμμένο τυρί και το βάζουμε στο φούρνο να κάνει κρούστα. Συνοδεύεται τέλεια με πατάτες τηγανιτές.