Συνταγές (6)
-
Τη συνταγή αυτή τη βρήκα πάνω σε συσκευασία από κατεψυγμένο σπανάκι και την φτιάχνω πολλά χρόνια όταν θέλουμε κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο.
-
-
-
Μια μυρωδιά!!!!! Λίγα μυστικά ακόμα Εγώ δεν τσιγαρίζω ποτέ το φαγητό οπότε δεν χρησιμοποιώ το λίπος. Το βάζω στην αντικολητική κατσαρόλα μου και μόλις πάρει λίγο χρώμα συνεχίζω με τη συνταγή.Επίσης χρησιμοποιώ μπαλσάμικο ξύδι και κόκκινο κρασί οπότε η σάλτσα βγαίνει πολύ σκούρη αλλά με υπέροχο άρωμα.Αν δεν σας αρέσει αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό ξύδι και λευκό κρασί.Ταιριάζει πολύ ωραία με σπυρωτό ρύζι ή πουρέ.
-
Μια εύκολη συνταγή με μπισκότα Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι από τα μπισκότα Παπαδοπούλου αλλά χρησιμοποιώ πάντα βιολογικά υλικά. Το άρωμα από το φρέσκο βούτυρο και την πραγματική βανίλια θα σας "σπάσει" τη μύτη. Το έχω φτιάξει και με βιτάμ αλλά καμία σχέση. Εμάς μας αρέσει πολύ την επόμενη μέρα που έχει κρυώσει και έχει στεγνώσει. Τρώγεται σαν κέικ.
-