Συνταγές (7)
-
-
Λίγα μυστικά ακόμα Η καρμπονάρα στα ελληνικά εστιατόρια και κουζίνες γίνετα προσθέτοντας κρέμα γάλακτος. Η γνήσια όμως γίνεται με μακαρονόζουμο.Αν σας αρέσει μέσα στο βούτυρο που θα ζεματιστούν τα μακαρόνια προσθέστε 1-2 σκελίδες σκόρδο, καβουρδίστε τις καλά και μετά πετάξτε τις. Μετά βάλτε μέσα τα μακαρόνια. Το βούτυρο θα έχει αρωματιστεί από το σκόρδο. Η συνταγή είναι του Ηλία Μαμαλάκη.
-
-
Για εσάς που δεν...συμπαθείτε το μπρόκολο
-
-
- 230 γρ στήθος κοτόπουλου
- 175 γρ ρύζι μακρύκοκκο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 αυγό
- αλάτι, πιπέρι
- 1 κουτ. γλ. ζάχαρη
- σάλτσα σόγιας
- σάλτσα σόγιας από κίτρινο σπόρο
- λάδι
-
- 350 γρ τρούφα
- 1 ποτήρι του τσαγιού γάλα
- 1 φλυτζάνι του καφέ ποτό
- 250 γρ μαργαρίνη (τετράγωνο)
- 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας κακάο
- 15 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
- 150 γρ κουβερτούρα
- 4 ποτήρια καρύδια αλεσμένα
- ξύσμα από 1 λεμόνι