Συνταγές (5)
-
-
-
Αυτή την συνταγή την βρήκα σε κάποιο άλλο site στο internet. Και την προτίμησα λόγο της ευκολίας της και δικαιώθηκα! Λίγα μυστικά ακόμα Πρέπει να έχετε το νου σας στην μαρμελάδα γιατι κατα το βράσημο μπορεί να κολλήσει.
-
Εύκολο παγωτό φράουλα χωρίς πολλά υλικά και χωρίς αυγά. Αυτή η συνταγή είναι του Παρλιάρου. Λίγα μυστικά ακόμα Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή μπορούμε να το φτιάξουμε, απλα πρέπει να το βγάζουμε καθε μισή ώρα για 4 με 5 φορές να το ανακατεύουμε για να μην μας κρυσταλλώσει.Ευχαριστούμε την ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ44 για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
-
Είναι μια συνταγή που είναι χαμηλή σε θερμίδες αλλά και με πολλές βιταμίνες. Δεν είναι δικιά μου συνταγή, και εγω την βρήκα απο αλλού, μου την ζήτησε η ξαδέρφη μου που είναι έγκυος, καταλαβαίνετε!!!
Cooksnaps (67)
-
Ηρθε η ωρα να βαθμολογησω κ εγω!5 πιρουνακια κ απο εμενα για την ευκολια της συνταγης κ για την υπεροχη γευση.Διαβασα στα σχολια οτι βαλατε 1κουπα νερο 1 κουπα μανταρηνι χυμο,ειπα να το κανω κ εγω ετσι μιας κ μου αρεσει πολυ κ το μανταρηνι.Τα ελιωσα ολα μια κ καλη στο μ,πλεντερ κ εβαλα κ λιγη φλουδα απο το μανταρινι,ξυλακι κανελας κ λιγη κανελα κευλανης σε σκονη.Υπεροχη γευση θυμιζει πολυ χειμωνα κ ζεστασια η ενωση ολων αυτων των μυρωδιων χαχαχαΑπλα την επομενη φορα θα πραλειψω το το μανταρηνι πιστευω οτι τα εσπερειδοηδη καλυπτουν το μηλο κατα πολυ.Συγχαρητηρια στη συνταγη ευχαριστουμε πολυ θα προσπαθησω να ανεβασω κ φωτο Βάλε σχόλιο
-
Μετα απο πολλα χρονια που ολο ελεγα αν την κανω αλλα δισταζα κ να σας πω την αλήθεια δε ξερω γιατι...ειπα φετοσ να την κανω, λοιπον εχθες το απογευματοβραδο των μαρμελαδων, εφτιαξα μαρμελαδα καρπουζι κ βερικοκο.Ας πω για το καρπουζι, ταλαιπωρια λιγο να τριψεις τη φλουδα,θελει δυνατα χερια η αντρικα χαχαχ, τα καταφερα ομως οσο πιο πολυ μπορουσα,να πω την αληθεια δεν δοκιμασα ακομα παρα μονο λιγο το σιροπι οντως πολυ ωραια,αρωματικο κ η γρεναδινη δινει ωραιο χρωμα,μυρωδια κ γευση! Περισεψε λιγο σιροπι οτι πρεπει με παγωτο βανιλια ή γιαουρτακι !!!Ανεβασα κ φωτογραφια ελπιζω να διακιοθει ο κοπος μου κ στη γευση της !Το μονο που ηθελα να πω οτι δεν εβαλα ολη την αντιστοιχια νερο,αλλα επελεξα να τριψω λιγο ψιχα καρπουζι αντι νερο,κ μου πηρε περισσοτερο χρονο ψησιματος. Βάλε σχόλιο