Συνταγές (12)
-
Μπιφτέκια με μοσχαρίσιο κιμά, στο φούρνο, πολύ αφράτα και γευστικά! Το κεφαλοτύρι τους δίνει πολύ ωραία γεύση και άρωμα! Λίγα μυστικά ακόμα Τα μπαχαρικά είναι ενδεικτικά φυσικά και μπορείτε να προσθέσετε ό,τι επιθυμείτε. Όταν ψηθούν, τα βάζω σε πιάτο και τα περιχύνω με λαδολέμονο, είναι τέλεια. Ανάλογα με το φούρνο ο χρόνος ψησίματος ίσως διαφέρει κάποια λεπτά. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε λαδόκολλα. Ομως εγώ δεν αλείφω με λάδι, ούτε βάζω λαδόκολλα γιατί βγάζουν υγρά και δεν κολλάνε έτσι κι αλλιώς.
-
-
-
Σαλάτα ελληνικότατη, πολύ νόστιμη, έξτρα βιταμινούχα και πολύ χορταστική! Τέλεια και εμφανισιακά λόγω των χρωματιστών λαχανικών! Λίγα μυστικά ακόμα Αυτή τη σαλάτα την ονόμασα έτσι γιατί την έφαγα σε μαγαζί με αντίστοιχο όνομα και από εκεί την έφτιαξα και εγώ βλέποντας τα υλικά. Είναι απίστευτα γευστική!
-
-
-
Για να κάνετε ένα γρήγορο, ελαφρύ και γευστικότατο πιάτο με μαλακό ψαρονέφρι και θρεπτικά λαχανικά! Λίγα μυστικά ακόμα Αν το παραψήσετε θα γίνει σκληρό, γι'αυτό μην ξεπεράσετε τα 40 λεπτά ψήσιμο! Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.
Cooksnaps (23)
-
Μπράβο, χίλια μπράβο ήταν μια βασιλόπιτα όνειρο!!! Εκανα τις εξής μικρές αλλαγέςΔεν έβαλα κάντιτα και σταφίδεςΕβαλα 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ καιΕβαλα σταγόνες σοκολάτας γάλακτος (2 κ.σ. τριμμένες στο μπλέντερ και τις υπολοιπες ολόκληρες)Εβαλα και 1 κ.γ. μαστίχα και 1/2 κ.γ. μαχλέπι για αρωμαΣυγχαρητήρια, παρα πολύ ωραία! Καθιερώθηκε πια! Καλή χρονιά να έχουμε! Βάλε σχόλιο
-
Μόλις ξέκανα ένα μπολάκι!!! Μπράβο! Σούπερ είναι!!! Ό,τι πρέπει για να ξεγελάσουμε τον ουρανίσκο μας το κατακαλόκαιρο όταν θέλουμε παγωτάκι! Το τρως άνετα και χωρίς τύψεις! Μπράβο! Πιστεύω πως αν βάλουμε και σταγόνες σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς......μμμμμμμ! Μούρλια θα είναι! Όντως μοιάζει με γρανίτα αλλά μέσα σε 5-10 λεπτά έχει λιώσει και είναι πιο κρεμώδες! Βάλε σχόλιο
-
Μπράβο!!! Πάρα πολύ ωραίο!! Για το γούστο μου την επόμενη δε θα βάλω καθόλου σκόρδο μου φαινόταν αρκετά, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό, κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ ωραίο!!!!! Δεν έβαλα σουμάκι, ούτε μοσχοκάρυδο! Επίσης, το έκανα κι εγώ σε αντικολλητικό χωρίς έξτρα λάδι και το ξερόψησα! Δε μου στέγνωσε, ωραίο και ζουμερό! Βάλε σχόλιο