Οι Συνταγές της Παρέας σας δίνουν τη δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα, εύκολα και γρήγορα για οτιδήποτε νέο υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, μέσω της τεχνολογίας του RSS.

To RSS (Really Simple Syndication) είναι ένας απλός τρόπος για την αποστολή πληροφοριών από μια ιστοσελίδα, χωρίς να χρειάζεται να μπαίνετε στη διαδικασία συχνών επισκέψεων και αναζήτησης των πληροφοριών αυτών από το site. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δηλώσετε στο πρόγραμμα RSS -ή στην online υπηρεσία RSS- για ποιό θέμα θέλετε να ενημερώνεστε, και αυτομάτως αποστέλλονται οι νέες πληροφορίες στον υπολογιστή σας.

Επιλέξτε λοιπόν μια ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες και θα έχετε οτιδήποτε νέο υπάρξει σε αυτές να έρχεται άμεσα στον υπολογιστή σας.

Συνταγές:

Φόρουμ:

Άρθρα:

 

Πως κάνουμε χρήση του RSS;

Εάν έχετε ήδη κάποιο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων -rss reader- τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Εάν όχι, τότε τα βήματα είναι απλά:

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων -rss reader. Υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα. Για παράδειγμα, στη σελίδα εδώ:

http://alternativeto.net/software/google-reader/

έχει μια λίστα με συνδέσμους προς πολλούς readers. Eίναι πολύ εύκολο να τους χρησιμοποιήσετε και μέσω αυτών να ενημερώνεστε όχι μόνο για τις συνταγές μας, αλλά και για ειδήσεις, μπλογκς ή οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει.

Η συνταγή της ημέρας