Sitronella
Sitronella @Sitronella
Καλαμάτα,

Τα απλά βραστά αβγουλάκια αποκτούν ενδιαφέρον!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να δοκιμάσετε και τις εξής παραλλαγές στη γέμιση (ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω)Αντικαταστήστε τις 2 κ.σ. από τη μαγιονέζα με γιαούρτι (γίνεται πιο ελαφρύ) ή με τυρί κρέμα.Προσθέστε διάφορα φρέσκα αρωματικά, όπως δυόσμο, μάραθο κλπ.Προσθέστε πάπρικα ή κάρυ.Προσθέστε μπέικον.Προσθέστε ψιλοκομμένη πιπεριά.Προσθέστε βασιλικό και τριμμένη παρμεζάνα.Προσθέστε αγγουράκι τουρσί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

11 Minutes
  1. 4 αβγά βρασμένα σφιχτά
  2. αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίστε τα αβγά και κόψτε τα κατά μήκος. Αφαιρέστε τους κρόκους και βάλτε τους σε ένα μπολ.

  2. 2

    Λιώστε τους κρόκους με ένα πιρούνι και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε καλά.

  3. 3

    Με ένα κουτάλι γεμίστε τα άδεια ασπράδια. Αν θέλετε να γίνουν πιο όμορφα, βάλτε τη γέμιση μέσα σε κορνέ και γεμίστε τα έτσι.

  4. 4

    Διακοσμήστε τα με μια κάπαρη ή λίγο μαϊντανό.

Σχόλια (62)

evdoba
evdoba @evdoba
Καταπληκτική αγαπημένη συνταγή με όλες τις παραλλαγές τις. Την έφτιαχνε η μητέρα μου πάντα με την πατατοσαλάτα. Εγώ την φτιάχνω σε γιορτές.
Δεν έχω δοκιμάσει μόνο να προσθέσω αρωματικά χόρτα δυόσμο κλπ.. Θα το κάνω όμως! ευχαριστώ

Από

Sitronella
Sitronella @Sitronella
στις
Καλαμάτα,
Με λένε Στέλλα και μένω στην Καλαμάτα. Ξεκίνησα το 2004 τις Συνταγές της Παρέας που έγιναν Cookpad. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική φυσικά (!), ακόμα περισσότερο η ζαχαροπλαστική, τα ταξίδια και το διάβασμα. Διαβάζω και βλέπω πολύ επιστημονική φαντασία και φάνταζι. Ο λογαριασμός μου στο instagram είναι https://www.instagram.com/sitro_stella/
Δες περισσότερα