Αβγά με μανιτάρια και δυόσμο
Επειδή στην οικογένειά μου δεν αρέσουν πολύ τα μανιτάρια βρήκα επινόησα αυτή την συνταγή και έμεινα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι ένα φαγάκι γρήγορο και νόστιμο, ο δυόσμος δίνει άρωμα και άλλη γεύση στα αβγά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει (να καλύπτει τον πάτο) και ρίχνουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.
-
2
Ρίχνουμε τα μανιτάρια, το δυόσμο, το σκόρδο και ανακατεύουμε μέχρι τα μανιτάρια να σωταριστούν.
-
3
Αλατοπιπερώνουμε.
-
4
Ρίχνουμε το τυρί και μόλις αρχίσει να λιώνει ρίχνουμε τα αβγά χτυπημένα και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
-
5
Όταν πήξουν σερβίρουμε αμέσως.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια