Aegean salad
Δροσερή, χορταστική και διαίτης!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μυστικά δεν υπάρχουν! Αν θέλετε βάζετε κάπαρη.. για να είναι νιααρρρ στην γεύση πρέπει να ανακατεύτουν τα υλικά πρωτού φαγωθεί ώστε να σας απογειώσει τρώγοντάς την!καλή όρεξη!!
Υλικά
-
σαλάτα ή μαρούλι
-
2 κ.σ. ελιές σε φέτες
-
1 ντομάτα σε κομματάκια
-
2 κ.σ. τυρί κατίκι
-
παξιμαδάκια της επιλογής σας
-
λίγες σταγόνες ξύδι μπαλσάμικο
-
προαιρετικά λίγο λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια μπολιέρα κόβουμε την σαλάτα με το χέρι σε κομμάτια μεγαλούτσικα ή το μαρούλι με το μαχαίρι όχι όπως συνήθως αλλά πιο χοντροκομμένα
-
2
Ρίχνουμε τις ελιές σε ροδέλες δύο κουταλιές τις σούπας, μία ντομάτα σε κομματάκια, λίγο μπαλσάμικο και το λάδι αν θέλουμε, καθώς και τα παξιμαδάκια και ανακατέυουμε
-
3
Στο τέλος βάζουμε και δύο κουταλιές τις σούπας κατίκι.
Σχόλια (7)