stavroula st
stavroula st @cook_8517619

Νόστιμα, αφράτα τυροπιτάκια κατάλληλα για πρωί, μεσημέρι και βράδυ!

Λίγα μυστικά ακόμα

Οι συγκεκριμένες δοσολογίες βγάζουν περίπου 50 τυροπιτάκια.Επίσης, μπορούμε να βάλουμε ό,τι γέμιση θέλουμε! Είναι εξίσου ωραία με μικρά λουκανικάκια Φρανκφούρτης.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
  1. 2 κούπες γιαούρτι
  2. 1/2 κούπα γάλα
  3. 1 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  4. 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
  5. 1 κουταλ.γλ. σόδα
  6. φέτα []
  7. 1 αυγό (για την γέμιση)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε την μαγιά με το γάλα, μέχρι να λιώσει.

  2. 2

    Αναμειγνύουμε αρχικά το γιαούρτι και το λάδι και στην συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά, την σόδα και το γάλα με την μαγιά.

  3. 3

    Προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί για να δημιουργηθεί μια σχετικά σφικτή ζύμη.

  4. 4

    Όταν τελειώσουμε, αφήνουμε την ζύμη για περίπου 45 λεπτά.

  5. 5

    Σπάμε την φέτα σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε με το αυγό.

  6. 6

    Εφόσον η ζύμη μας είναι έτοιμη χωρίζουμε σε 5 μπαλάκια, ανοίγουμε το καθένα σε κυκλικό σχήμα και το χωρίζουμε σε 8 τρίγωνα. Βάζουμε την γέμιση μας και τυλίγουμε (σαν κρουασάν).

  7. 7

    Τέλος, ψήνουμε στους 180 για 25-30 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια

despinal
despinal @despinal
Πολύ νόστιμα! Πρόσθεσα και λίγο ανθότυρο.

Από

stavroula st
stavroula st @cook_8517619
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα