Αφράτα ρολάκια με κίτρινα τυριά και παριζάκι
Ιδανικά για πάρτυ, για κολατσιό και για βραδιές με φίλους!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε επίσης για γέμιση να βάλουμε τυρί κρέμα με μυρωδικά ή λουκάνικα κοκτέιλ με μουστάρδα πικάντικη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, το βούτυρο, το γιαούρτι και το αλάτι και ζυμώνουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε αλεύρι εάν χρειαστεί μέχρι να ξεκολάει η ζύμη από τα χέρια μας. Αφήνουμε τη ζύμη μια ώρα να ξεκουραστεί.
-
2
Μοιράζουμε τη ζύμη στα δύο και ανοίγουμε με τον πλάστη δύο τετράγωνα κομμάτια.
-
3
Βάζουμε στη μέση τα υλικά μας αφήνοντας τις άκρες και τα πλαϊνά κενά, κλείνουμε τα ρολάκια και με ένα πινέλο τα αλείφουμε με το αυγό.
-
4
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά, τα αφήνουμε να κρυώσουν και κόβουμε σε πιο μικρά ρολάκια.
Σχόλια (7)