ellgio
ellgio @cook_8514079
,

Ιδανικά για πάρτυ, για κολατσιό και για βραδιές με φίλους!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε επίσης για γέμιση να βάλουμε τυρί κρέμα με μυρωδικά ή λουκάνικα κοκτέιλ με μουστάρδα πικάντικη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
4
  1. 400 γρ. γιαούρτι πλήρες
  2. 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  3. 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  4. 1 κ.γ. αλάτι
  5. 300 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα (γκούντα και ένταμ)
  6. 1 παριζάκι τριμμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, το βούτυρο, το γιαούρτι και το αλάτι και ζυμώνουμε πολύ καλά.  Προσθέτουμε αλεύρι εάν χρειαστεί μέχρι να ξεκολάει η ζύμη από τα χέρια μας.  Αφήνουμε τη ζύμη μια ώρα να ξεκουραστεί.  

  2. 2

    Μοιράζουμε τη ζύμη στα δύο και ανοίγουμε με τον πλάστη δύο τετράγωνα κομμάτια.

  3. 3

    Βάζουμε στη μέση τα υλικά μας αφήνοντας τις άκρες και τα πλαϊνά κενά, κλείνουμε τα ρολάκια και με ένα πινέλο τα αλείφουμε με το αυγό.

  4. 4

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά, τα αφήνουμε να κρυώσουν και κόβουμε σε πιο μικρά ρολάκια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

dimitroula1982
dimitroula1982 @cook_8495964
θελω να τα φτιαξω πρεπει να ειναι πολυ νοστιμα γινονται σαν κουρου?

Από

ellgio
ellgio @cook_8514079
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα