Αφράτο κέικ
Ένα κέικ πολύ αφράτο που λιώνει στο στόμα!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και μετά να το βγάλουμε από τη φόρμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπώλ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα κτυπάμε πολύ καλά με το μίξερ.
-
2
Προθερμένουμε το φούρνο.
-
3
Βάζουμε το κέικ σε μια λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα για κέικ (με τρύπα στη μέση) και ψήνουμε το κέικ για περίπου 50 λεπτά.
Σχόλια (9)