κύρια φωτογραφία συνταγής Αγγουράκια τουρσί
savefico
savefico @cook_8466292
,ΕΛΛΑΔΑ

Διατηρούνται στο ψυγείο και παραμένουν φρέσκα για περισσότερο από ένα μήνα...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 6 αγγουράκια (τα κοντά, τα διαλέγουμε μικρούλια)
  2. 1 φλ. νερό
  3. 1 φλ. άσπρο ξύδι
  4. λίγο άνιθο
  5. 2 κ.σ. ζάχαρη
  6. 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  7. 1 κ.σ. αλάτι χοντρό (όχι πολύ γεμάτη)
  8. 1 φύλλο δάφνη
  9. κόκκους πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά, εκτός τον άνιθο.

  2. 2

    Τα αφήνουμε για καμιά ώρα περίπου να λιώσει το αλάτι και η ζάχαρη.

  3. 3

    Βάζουμε τα αγγουράκια σε ένα μεγάλο βάζο.

  4. 4

    Ρίχνουμε μέσα το μίγμα και από πάνω προσθέτουμε 2-3 κλωνάρια άνιθο.

  5. 5

    Κλείνουμε το βάζο αεροστεγώς και τοποθετούμε στο ψυγείο μας για 10-12 ημέρες.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Από

savefico
savefico @cook_8466292
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
Μου αρέσει να μαγειρεύω και να δημιουργώ...
Δες περισσότερα