Αγγουρομαγιονέζα
Συνοδεύει χάμπουργκερ, τοστ, και ότι άλλο θέλει μια ...πικάντικη γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η ιδέα μου ήρθε πριν χρόνια στα goody s, τρώγοντας χάμπουργκερ, στο σπίτι τη χρησιμοποιούμε στο κρύο σάντουιτς και στο τοστ το απλό (ζαμπόν, κασέρι) και αφού ψηθεί με μια φετα ντοματα και μια κουταλια της σουπας απο την αγγουρομαγιονεζα. Πολλές φορές βράζω πατάτες με λίγο αλάτι και αγγουρομαγιονεζα και κάνω μια γρήγορη πατατοσαλάτα γενικά την αναλογία μαγιονέζας - πικλας θα την κάνετε στα μέτρα σας.
Υλικά
-
1 μικρο βάζο μαγιονέζα
-
10 αγγουράκια σε βάζο (πικλες)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παίρνουμε τις πικλες και τις περνάμε από το χοντρό τρίφτη.
-
2
Ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.
-
3
Το διατηρούμε σε ταπερ ή βάζο που να κλείνει καλά.
Σχόλια (20)
Τη φτιάχνω και τη βάζουμε σε τοστ, σε κλαμπ σάντουιτς, στα μπιφτεκια..