Αγιορείτικη μακαρονάδα με τόνο
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια.
-
2
Σε άλλο σκεύος τσιγαρίζουμε τα τριμμένα κρεμμύδια και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες μακρόστενες.
-
3
Αφήνουμε να μαραθούν και ρίχνουμε τη ντομάτα.
-
4
Μόλις αρχίσει να "δένει" η σάλτσα, προσθέτουμε το ψάρι θρυμματισμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι.
-
5
Αφού βράσει, σερβίρουμε μαζί με τα μακαρόνια.
Σχόλια (4)