Αγκινάρα σαλάτα (ωμή)
Λίγα μυστικά ακόμα
Οι ποσότητες των υγρών τις υπολογίζουμε ανάλογα την ποσότητα που φτιάχνουμε.Ειναι εύκολη, γρηγορη και νόστιμη συνταγή.
Υλικά
-
3-4 αγγινάρες
-
3-4 κουταλιές κετσαπ
-
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
-
άνιθο
-
λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις αγγινάρες και τις βάζουμε σε νερό με λεμόνι για να μην μαυρίσουν.
-
2
Τις κόβουμε λεπτές φέτες σε ένα πιάτο και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, την κέτσαπ, τον άνιθο, το λεμόνι και το λάδι.
Σχόλια (3)