Sitronella
Sitronella @Sitronella
Καλαμάτα,

Ακόμα και αν δεν σας αρέσουν οι αγκινάρες, δοκιμάστε τις έτσι. Είναι πεντανόστιμες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

50 Minutes
  1. αλάτι
  2. αλεύρι
  3. λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίστε τις αγκινάρες ακολουθώντας τις οδηγίες.

  2. 2

    Υπάρχουν 2 τρόποι για να τις φτιάξετε.

  3. 3

    1. Βράζετε τις κομμένες στη μέση αγκινάρες σε αλατισμένο νερό μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι. Μετά τις αλευρώνετε και τις τηγανίζετε.

  4. 4

    Ή

  5. 5

    2. Δεν βράζετε καθόλου τις αγκινάρες. Τις κόβετε στη μέση, σε φέτες ή στα 8. Αλατίζετε το αλεύρι, τις αλευρώνετε (αν θέλετε τις περνάτε και από αβγό) και τις τηγανίζετε.

  6. 6

    Με τον πρώτο τρόπο γίνονται πιο μαλακές, με τον δεύτερο πιο τραγανές, αλλά σε πολύ κόσμο δεν αρέσουν γιατί είναι επίσης και πιο σκληρές.

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

painter
painter @cook_8454027
Δεν το συζητώ, όλα τα λεφτά οι τηγανιτές αγκινάρες!!! Όχι πέντε, εκατόν πέντε πιρουνάκια να είχε θα τα έβαζα!!!\r\nΕγώ βέβαια προτιμώ την δεύτερη εκδοχή!!! Μου αρέσουν τραγανές!!!\r\nΜπράβο Sitro...

Από

Sitronella
Sitronella @Sitronella
στις
Καλαμάτα,
Με λένε Στέλλα και μένω στην Καλαμάτα. Ξεκίνησα το 2004 τις Συνταγές της Παρέας που έγιναν Cookpad. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική φυσικά (!), ακόμα περισσότερο η ζαχαροπλαστική, τα ταξίδια και το διάβασμα. Διαβάζω και βλέπω πολύ επιστημονική φαντασία και φάνταζι. Ο λογαριασμός μου στο instagram είναι https://www.instagram.com/sitro_stella/
Δες περισσότερα

Κορυφαία αναζήτηση σε