Αγκινάρες τηγανητές
Ακόμα και αν δεν σας αρέσουν οι αγκινάρες, δοκιμάστε τις έτσι. Είναι πεντανόστιμες.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίστε τις αγκινάρες ακολουθώντας τις οδηγίες.
-
2
Υπάρχουν 2 τρόποι για να τις φτιάξετε.
-
3
1. Βράζετε τις κομμένες στη μέση αγκινάρες σε αλατισμένο νερό μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι. Μετά τις αλευρώνετε και τις τηγανίζετε.
-
4
Ή
-
5
2. Δεν βράζετε καθόλου τις αγκινάρες. Τις κόβετε στη μέση, σε φέτες ή στα 8. Αλατίζετε το αλεύρι, τις αλευρώνετε (αν θέλετε τις περνάτε και από αβγό) και τις τηγανίζετε.
-
6
Με τον πρώτο τρόπο γίνονται πιο μαλακές, με τον δεύτερο πιο τραγανές, αλλά σε πολύ κόσμο δεν αρέσουν γιατί είναι επίσης και πιο σκληρές.
Σχόλια (12)