κύρια φωτογραφία συνταγής Αγριογούρουνο στην γάστρα
ntoyntoy
ntoyntoy @cook_8465058

Αγριογούρουνο στην γάστρα!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Εάν νομίζετε ότι θέλει λίγο νεράκι ακόμη, προσθέστε τόσο που να είναι σχεδόν ένα δάχτυλο μέσα στην γάστρα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

180 Minutes
6-7 άτομα
  1. 2 κιλά αγριογούρουνο σε μερίδες
  2. 2 μέτρια κρεμμύδια
  3. 1 κουτί μανιτάρια σε φέτες
  4. 1 πιπερία πράσινη
  5. 1 πιπερία κόκκινη
  6. 1 πιπερία κίτρινη
  7. 1 νεροπότηρο κρασί κόκκινο
  8. Αλάτι
  9. Πιπέρι
  10. 1/2 νεροπότηρο ελαιόλαδο
  11. 1 νεροπότηρο νερο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το κρέας σε ένα σκεύος 10 ώρες πριν το ψήσουμε, το αλατοπιπερόνουμε και το βάζουμε στο ψυγείο.

  2. 2

    Κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές και τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε μαζί με τα μανιτάρια σε αντικολιτικό τηγάνι έως ότου μαραθούν.

  3. 3

    Βάζουμε στην γάστρα το κρέας και ρίχνουμε επάνω του αυτά που σοτάραμε. Μετά ρίχνουμε τα λάδι και το νερό και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 2 ώρες.

  4. 4

    Όταν περάσει το δίωρο το βγάζουμε από το φούρνο, γυρνάμε τις μερίδες από την άλλη μεριά και ρίχνουμε μέσα και το κρασί.

  5. 5

    Συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη μια ώρα ακόμη.

Σχόλια (11)

Έλλη
Έλλη @cook_9582372
Εγω εβαλα αντι για μανιταρια πατατες. Εγινε θαυμασιο! Απιστευτη συνταγη!!! Θαυμασιο αποτελευσμα! Ευχαριστουμε πολυ!!!

Από

ntoyntoy
ntoyntoy @cook_8465058
στις