Αυγά... φουρνιστά
Αυγά μάτια το ίδιο νόστιμα με τα τηγανιτά αλλά στο φούρνο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ένα μεσαίο πυρέξ φτάνει για 6-7 αυγά ώστε να είναι λίγο πιο κοντά το ένα στ΄ άλλο απ΄ οτι στο τηγάνι, για να βγούν πιο παχιά.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180β.
-
2
Απλώνετε λίγο λάδι/βούτυρο σ΄ ένα πυρέξ/ταψί.
-
3
Ρίχνετε τ΄ αυγά, αλάτι, πιπέρι.
-
4
Ανακατεύετε προσεκτικά τ΄ασπράδι μ΄ ένα πηρούνι κι αν θέλετε ρίχνετε λίγο ακόμη λάδι/βούτυρο από πάνω.
-
5
Ψήνετε για 10 λεπτά.
Σχόλια (5)