κύρια φωτογραφία συνταγής Αυγά Μπρουγέ (brouille)
Mariale
Mariale @cook_8478709
Keratsini,Greece

Νόστιμα και γρήγορα αυγά με κρέμα γάλακτος που τους δίνει καταπληκτική γεύση, από τις πρώτες παρασκευές αυγών που έμαθα στη σχολή!! 2 Αυγά είναι αρκετά για ένα άτομο είναι όμως τόσο εύκολη συνταγή που την προσαρμοζουμε στην ποσότητα που θέλουμε! Ιδανικη για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτή ειναι η βασική συνταγή. Εναλλακτικά μπορούμε πριν από τα αυγά στο τηγάνι να τσιγαρίσουμε μπέικον, μανιτάρια, λουκανικάκι κομματια, πιπεριές ή ότι άλλο μας αρέσει με τα αυγά και να συνεχίσουμε την παρασκευή όπως παραπάνω.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1
  1. λίγο βούτυρο
  2. αλάτι
  3. πιπέρι
  4. λίγο γάλα
  5. κρέμα γάλακτος όση θέλουμε

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, το πιπέρι (και τα 2 κατά βούληση) και λίγο γάλα.

  2. 2

    Ζεσταίνουμε ένα κουταλάκι βούτυρο στο τηγάνι και ρίχνουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε οσο ψήνονται να διαλυθουν και να γίνουν κομματάκια.

  3. 3

    Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε αρκετή κρέμα γάλακτος (και παλι κατά βούληση) και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να απορροφηθεί όλη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

Από

Mariale
Mariale @cook_8478709
στις
Keratsini,Greece