mitsaki
mitsaki @cook_8452373

Για τα βρασμένα πασχαλινά αυγά αλλά και για όλες τις εποχές του χρόνου...

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και μια φέτα τυρί του τοστ εκτός από το ζαμπόν. Μπορείτε να αλείψετε επίσης και με λίγη μουστάρδα το εσωτερικό του φύλλου αν σας αρέσει αυτός ο συνδυασμός...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Βρασμένα αυγά ολόκληρα ξεφλουδισμένα
  2. ζαμπόν (μπορείτε να βάλετε και γαλοπούλας)
  3. φύλλο είτε σφολιάτα είτε κουρού (ιδανικό θα ήταν να είναι σπιτικό, αν δεν μπορείτε έτοιμο)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τυλίγουμε κάθε αυγό με μία φέτα ζαμπόν και στη συνέχεια με ένα κομμάτι φύλλο που έχουμε κόψει ανάλογα με το μέγεθος του αυγού.Δεν πρέπει να φαίνεται τίποτα από το εσωτερικό.

  2. 2

    Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσουν...

Αντιδράσεις

Από

mitsaki
mitsaki @cook_8452373
στις