Αυγοψωμάκια χωρίς ψωμί
Ένας εύκολος και διαφορετικός τρόπος να κάνετα τα αυγά. Τη συνταγή, την είχα βρει σε ένα ξένο σαίτ, αλλα δε θυμάμαι ποιό ήταν.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το αποτέλεσμα είναι κάτι σε αυγοφέτες και ομολέτα, μπορείτε να τα συνδυάσετε σχεδόν με τα πάντα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμένουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
-
2
Χωρίζουμε τα αυγά.
-
3
Στα ασπράδια ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τα χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνουν σφικτή μαρέγκα.
-
4
Στους κρόκους προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατέβουμε.
-
5
Ανακατέβουμε τη μαρέγκα με τους κρόκους αργά, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
-
6
Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολλήτικό χαρτί.
-
7
Μοιράζουμε το μείγμα στο ταψί σε 6 μέρη, αφήνουμε απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκωσουν αρκετά.
-
8
Τα ψήνουμε στο φούρνο για 30'.
-
9
Τα αφήνουμε να κρυώσουν για μία ώρα.
Σχόλια (2)