Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Ολλανδία,

Δεν ξέρω την επίσημη ονομασία, αλλά θα σας θυμίσει κάτι σίγουρα! Αγαπημένο για πρωινό από πολλούς...

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν περισσέψει αυγό, μπορείτε απλά να το τηγανίσετε σαν μινι-ομελέττα! Όταν βγάλετε τις φέτες απ'το τηγάνι καλύτερα να τις ακουμπήσετε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει τα πολλά λάδια! Θα το καταευχαριστηθείτε! Μιαμμ!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
3 φέτες
  1. λίγο νερό
  2. 3 φέτες ψωμί

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σπάω το αυγό σε πιάτο και το χτυπάω με το πηρούνι με λίγο νεράκι.

  2. 2

    Κόβω τρεις φέτες ψωμί της αρεσκείας μου και τις "μουλιάζω" στο αυγό.

  3. 3

    Τις τηγανίζω να πάρουν ελαφρύ χρωματάκι σε τηγάνι αντικολλητικό με λίγο καλαμποκέλαιο.

  4. 4

    Σερβίρω με ζάχαρη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (16)

LUCKY
LUCKY @cook_8528300
εμένα η γιαγία μου έκανε την ίδια δυνταγή μόνο που δεν έβαζε ζάχαρη, απλά έβαζε στο αυγό λίγη ρίγανη και το σέρβιρε με τυρί.

Από

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
στις
Ολλανδία,
Kitchen-addict τα τελευταία χρόνια! Αυτό τα λέει όλα νομίζω! Μπορεί να έχω χίλια δυο άλλα πράγματα να ασχοληθώ, πάντα είμαι πρόθυμη να ετοιμάσω ένα γλυκό (τους έχω αδυναμία!!!) ή ένα ωραιότατο παραδοσιακό ή πιο...πειραγμένο πιάτο-πάντα ακολουθώντας πειράματα που έχουν δοκιμάσει άλλοι πρώτα, δεν έχω φτάσει σ'αυτό το επίπεδο αυτοπεποίθησης στην κουζίναPPΣτο site αυτό δεν έχω βρει μόνο τις καλύτερες μαγείρισσες, αλλά και τις πιο πρόθυμες να βοηθήσουν τις νέες στο...άθλημα, καθώς και μια γλυκύτατη παρέα να περνάει πιο εποικοδομητικά η ώρα που κολλάω στο pc!
Δες περισσότερα