Αυγοσαλάτα με μουστάρδα και μαγιονέζα
Είναι μια εύκολη και νόστιμη συνταγή και μπορείτε να αξιοποιήσετε και τα πασχαλινά αυγά που θα έχουν περισσέψει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται σαν συνοδευτική σαλάτα και ταιριάζει με κρεατικά και είναι ένας τέλειος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα Πασχαλινά αυγά!Την συνταγή αυτή την βρήκα στη σελίδα της Brava (μουστάρδα,μαγιονέζα, κλπ.)
Υλικά
-
6 αυγά σφιχτά
-
4 αγγουράκια τουρσί
-
1 πιπεριά κόκκινη
-
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
-
1 κουταλιά της σούπας άνηθο
-
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
-
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
-
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
-
1 1/2 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
-
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα απαλή ή καυτερή
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε τα αυγά, τα αγγουράκια τουρσί, την πιπεριά και τον άνηθο.
-
2
Ανακατεύουμε την μαγιονέζα, την μουστάρδα μπορείτε να επιλέξετε την απαλή ή την καυτερή, ανάλογα με τα γούστα σας και το γιαούρτι, προσθέτουμε το ξύδι και το ελαιόλαδο.
-
3
Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε όλα τα υλικά, σκεπάζουμε και αφήνουμε την αυγοσαλάτα για 1 ώρα στο ψυγείο.
Σχόλια (10)