Αυγουλάκια κοκτέιλ
Ένα κλασσικό και γρήγορο ορεκτικό στα γιορτινά τραπέζια της οικογένειας μας. Ιδανικό για τις μέρες μετά το Πάσχα που μας περισσεύουν πολλά αυγά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την έμαθα από τον μπαμπά μου.Μπορείτε να αλλάξετε τις αναλογίες (μουστάρδας / μαγιονέζας / κέτσαπ) ανάλογα με το τι σας αρέσει περισσότερο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα αυγά (ο κρόκος να είναι σφιχτός όχι μελάτος).
-
2
Αφού βράσουν τα αυγά, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στην μέση.
-
3
Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αυγά και τους βάζουμε σε ένα μπολ.
-
4
Με ένα πιρούνι διαλύουμε σε μικρότερα κομμάτια τους κρόκους.
-
5
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
-
6
Στη συνέχεια με ένα κουτάλι παίρνουμε ποσότητα από το μείγμα και γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών!!
-
7
Σερβίρουμε αφού ρίξουμε λίγη πάπρικα!
Σχόλια