Αυγουλάκια κοκτέιλ

merulitos
merulitos @cook_8478946
,

Ένα κλασσικό και γρήγορο ορεκτικό στα γιορτινά τραπέζια της οικογένειας μας. Ιδανικό για τις μέρες μετά το Πάσχα που μας περισσεύουν πολλά αυγά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή την έμαθα από τον μπαμπά μου.Μπορείτε να αλλάξετε τις αναλογίες (μουστάρδας / μαγιονέζας / κέτσαπ) ανάλογα με το τι σας αρέσει περισσότερο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 άτομα
  1. 0.5 κούπα μαγιονέζα
  2. 0.5 κούπα κέτσαπ
  3. 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. πάπρικα (για το σερβίρισμα)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα αυγά (ο κρόκος να είναι σφιχτός όχι μελάτος).

  2. 2

    Αφού βράσουν τα αυγά, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στην μέση.

  3. 3

    Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αυγά και τους βάζουμε σε ένα μπολ.

  4. 4

    Με ένα πιρούνι διαλύουμε σε μικρότερα κομμάτια τους κρόκους.

  5. 5

    Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

  6. 6

    Στη συνέχεια με ένα κουτάλι παίρνουμε ποσότητα από το μείγμα και γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών!!

  7. 7

    Σερβίρουμε αφού ρίξουμε λίγη πάπρικα!

Αντιδράσεις

Από

merulitos
merulitos @cook_8478946
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα