Άλειμμα με σοκολάτα και ταχίνι
Λίγα μυστικά ακόμα
Είδα την συνταγή στις Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου. Ευχαριστούμε την kimwlos για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
150 γρ. ταχίνι
-
40 γρ. σουσαμέλαιο
-
50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
-
50 γρ. κουβερτούρα
-
50 γρ. μέλι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνω την κουβερτούρα σε μπέν μαρί.
-
2
Με σύρμα χτυπάω το ταχίνι με το λάδι,
-
3
Προσθέτω και την κουβερτούρα και μέλι.Βάζω και το βούτυρο και συνεχίζω να χτυπάω να ενώσουν.
-
4
Το βάζω σε βαζάκι που κλείνει καλά και διατηρώ εκτός ψυγείου.
Σχόλια (9)