Αλεύρι αμυγδάλου

Αξιοποιούμε όλα μας τα υλικά. Όταν φτιάχνουμε γάλα αμυγδάλου κρατάμε τον πολτό και φτιάχνουμε αλευράκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή ο χρόνος που θα χρειαστεί να κάψουμε το φούρνο μας είναι αρκετός, συγκεντρώνουμε τον πολτό στην κατάψυξη, όταν έχουμε αρκετό αποψύχουμε και ακολουθούμε στην διαδικασία κανονικά.Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αμύγδαλα με ή χωρίς τη φλούδα, εγώ τα χρησιμοποιώ με την φλούδα.Την αρχική ιδέα την βρήκα στο sweetbynature
#ΜηνΤοΠετάς
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παίρνουμε τον πολτό αμυγδάλου.
-
2
Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα.
-
3
Απλώνουμε τον πολτό στην λαδόκολλα.
-
4
Βάζουμε στο φούρνο στους 100oC για τουλάχιστον 2 ώρες ή ως να διαπιστώσουμε οτι έχει στεγνώσει εντελώς.
-
5
Μόλις κρυώσει καλά αλέθουμε στο multi ως να γίνει σκόνη.
-
6
Φυλάμε σε βάζο που κλείνει αεροστεγώς στο ψυγείο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Από
Παρόμοιες συνταγές

Μπισκότα με αλεύρι αμυγδάλου και φιστικοβούτυρο


Αλεύρι αμυγδάλου


Σοκολατένιο κέικ με αλεύρι αμυγδάλου


Μπισκότα με άλειμμα αμυγδάλου


Flourless Lemon Almond Cake! (Κέικ λεμονιού με αλεύρι αμυγδάλου!)


Μωσαϊκό με φυστικοβούτυρο και cookies αμυγδάλου που έμειναν


Μπισκότα αμυγδάλου


Osso Buco


Soft cookies σοκολάτας με αλεύρι αμυγδάλου


Τούρτα αμυγδάλου 3


Frangipane - κρέμα αμυγδάλου


Ελίτσες αμυγδάλου


Ρολάκια τριαντάφυλλα με κρέμα αμυγδάλου


Μπουρέκια με παστουρμά 😋😋😋


Σμούθι γάλα αμυγδάλου με κακάο


Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!!! Πανεύκολη!!!!!!


Αφράτο κέικ αμυγδάλου


Μηλόπιτα τάρτα με κράμπλ αμυγδάλου


Σοκολατόπιτα αμυγδάλου (Reine de Saba)


Toscakaka, σουηδικό Κέικ αμυγδάλου 🇸🇪


Ρόφημα με νεκταρίνια και γάλα αμυγδάλου


Μάφινς με άρωμα αμυγδάλου 🧁


Γιορτινά και νηστίσιμα μπισκότα κολοκύθας


Παραδοσιακοί κουραμπιέδες by cook mentors!!!


Κουλουράκια αμυγδάλου


Γλυκό ταψιού αμυγδάλου


Κέικ σε κούπα ζουμερό, με αλεύρι αμυγδάλου & μαρμελάδα 🍓


Πράσινα φασολάκια με γάλα αμυγδάλου


"Φέτα" αμυγδάλου


Κέικ αμυγδάλου

Σχόλια (3)