Αλεύρι αμυγδάλου

Αξιοποιούμε όλα μας τα υλικά. Όταν φτιάχνουμε γάλα αμυγδάλου κρατάμε τον πολτό και φτιάχνουμε αλευράκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή ο χρόνος που θα χρειαστεί να κάψουμε το φούρνο μας είναι αρκετός, συγκεντρώνουμε τον πολτό στην κατάψυξη, όταν έχουμε αρκετό αποψύχουμε και ακολουθούμε στην διαδικασία κανονικά.Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αμύγδαλα με ή χωρίς τη φλούδα, εγώ τα χρησιμοποιώ με την φλούδα.Την αρχική ιδέα την βρήκα στο sweetbynature
#ΜηνΤοΠετάς
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παίρνουμε τον πολτό αμυγδάλου.
-
2
Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα.
-
3
Απλώνουμε τον πολτό στην λαδόκολλα.
-
4
Βάζουμε στο φούρνο στους 100oC για τουλάχιστον 2 ώρες ή ως να διαπιστώσουμε οτι έχει στεγνώσει εντελώς.
-
5
Μόλις κρυώσει καλά αλέθουμε στο multi ως να γίνει σκόνη.
-
6
Φυλάμε σε βάζο που κλείνει αεροστεγώς στο ψυγείο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)