Αλευρόπιτα Ηπειρώτικη
Έρχεται από τη γιαγιά μου τη συνωνόματη. Με αυτή τη θρεπτική νοστιμότατη πίτα μεγαλώσαμε! Μπορώ να ξεχωρίσω τη μυρωδιά από ένα τετράγωνο μακρυά. Αυτοί οι Ηπειρώτες είναι ασύγκριτοι "πιτάδες"!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύω πολύ καλά τα υλικά για το μίγμα (εκτός από τη φέτα) μέχρι να γίνει ομοιόμορφος χυλός. Έπειτα ρίχνω τη φέτα σε κομμάτια.
-
2
Αλείφω το ταψί με τη φυτίνη.
-
3
Ρίχνω το μίγμα στο ταψί και ραντίζω με το χτυπημένο αυγό.
-
4
Ψήνω στους 180 βαθμούς για τρία τέταρτα.
Σχόλια (73)