κύρια φωτογραφία συνταγής Αλλιώς ωραία αυτή η κρεατόσουπα!
Η_μαμά_της_Ζέφυς
Η_μαμά_της_Ζέφυς @cook_8468834

Slow cooker, κλασσικά. Μεταλλαγμένη χορτόσουπα με προσθήκη κρέατος. Σερβίρεται ως κονσομέ ή κανονικά ως σούπα. Τα αρώματά της ξαφνιάζουν ευχάριστα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτή η σούπα έκανε την οικογένεια μου να αποδεχτεί ο μεν ανδρας μου το πράσσο και το μπρόκολο, την δε κόρη μου, το πράσσο! Ισως θα της ταίριαζε και λίγο πορτομπέλο μανιτάρι, θα το δοκιμάσω προσεχώς

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6-7 μερίδες
  1. 2-3 μερίδες μοσχάρι, λαιμό ή ποντίκι
  2. 2-3 ανθάκια μπρόκολο
  3. 1/2 κόκκινη πιπεριά
  4. 1/2 πράσινη πιπεριά
  5. 1 μεγαλούτσικη πατάτα
  6. 1 κρεμμύδια ξερά
  7. 1-2 φύλλα σέλινο
  8. κουρκουμάς - μοσχοκάρυδο - κρόκος κοζάνης - αλάτι κατα βούληση, καλύτερα αλάτι ορυκτό για αυτή τη σούπα ή τουλάχιστον χοντρό
  9. 3-4 κουταλιές λαδάκι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε το κρέας, πετάμε το πρώτο ζουμί, χωρίζουμε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια

  2. 2

    Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο σκεύος, προσθέτουμε 4-5 πιάτα νερό, πλην του αλατιού το οποίο το προσθέτουμε λίγο πριν τελειώσει το μαγείρεμα.

  3. 3

    Προγραμματίζουμε το σκεύος στις 6 - 7 ώρες αν και όσο μένει τόσο καλύτερο γίνεται.

  4. 4

    Σε περίπτωση που σας ιντριγκάρει η αίσθηση του κοσομέ, μειώστε ως και εξαφανίστε το λαδάκι και πριν σερβίρετε στραγγίξτε ώστε να διαχωριστεί ο ζωμός (κονσομέ) απο τα στερεά υλικά. Σε αυτή την περίπτωση μεγάλη προσοχή στην ποσότητα του αλατιού, μειώστε το δραστικά.

  5. 5

    Voila !!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (6)

Ninevi
Ninevi @cook_8455809
Λέω να κάνω το ίδιο με γίδα που αγαπώ πολύ, το έχεις δοκιμάσει; Σε τι θερμοκρασία το αφήνεις να βράσει;

Από

Η_μαμά_της_Ζέφυς
στις