Αλλιώτικη κοτόσουπα
Μια διαφορετική κοτόσουπα με μακαρονάκι κοφτό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα, και το αφήνουμε να βράσει 5-10 λεπτά με το λάδι.
-
2
Κόβουμε σε κύβους την πατάτα, και το καρότο σε ροδέλες.
-
3
Ρίχνουμε μέσα στο κοτόπουλο που βράζει, την πατάτα & το καρότο.
-
4
Χαμηλώνουμε το μάτι, κλείνουμε το καπάκι ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τα αφήνουμε να βράσουν για τουλάχιστον 35 λεπτά. (ενδιάμεσα ξαφρίζουμε το κοτόπουλο με μία τρυπιτή κουτάλα)
-
5
Όταν βράσουν βγάζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμμε κομματάκια.
-
6
Ξαναρίχνουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και προσθέτουμε το σέλινο και το μακαρονάκι. Όταν βράσει και το μακαρονάκι κατεβάζουμε απ'τη φωτιά και προσθέτουμε το λεμόνι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια