Αλμυρά κεκάκια
Αλμυρά κεκάκια γεμιστά με ό,τι θέλετε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι πολύ νόστιμα με ζαμπόν και κεφαλογραφιέρα,με μανιτάρια και ντομάτα-ρίγανη.Το νερό πρέπει να είναι χλιαρό για να μην κάψουμε τη μαγιά.
Υλικά
-
2 ποτήρια χλιαρό νερό
-
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
-
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
-
1 ξερή μαγιά
-
1 κουταλάκι ζάχαρη
-
2 κουταλάκια αλάτι
-
αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μια εύπλαστη ζύμη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μέσα σε μια λεκάνη ανακατεύω όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Αφήνω σε ζεστό μέρος να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί.
-
2
Στη συνέχεια.κόβω σε μικρά κομμάτια τη ζύμη, την ανοίγω και βάζω μέσα ό,τι τραβάει η όρεξη μου.
-
3
Κλείνω καλά και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια