κύρια φωτογραφία συνταγής Αλμυρά μάφιν με χοιρομέρι και τσένταρ

Αλμυρά μάφιν με χοιρομέρι και τσένταρ

alexmasterchef
alexmasterchef @cook_8526053
Αθηνα,Ελλαδα

Πεντανόστιμα αλμυρά μαφιν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το αλεύρι με το βούτυρο χτυπήστε τα στο μίξερ ή σε μουλτι μεχρι να γινουν ψιχουλα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

28 Minutes
15 άτομα
  1. 300 γρ αλευρι για ολες τις χρήσεις
  2. 150 γρ βούτυρο
  3. 150 γρ τριμ. τσένταρ
  4. 2 κου.γλ. μπέικιν πάουντερ
  5. 300 ml γάλα
  6. αλατι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τρίψτε το βούτυρο με το αλεύρι.

  2. 2

    Προσθέστε τα αυγά, το γάλα, το μπεικιν, το τσένταρ και τελοσς το ψιλοκομμένο χοιρομερι.

  3. 3

    Αλατίστε, ανακατέψτε με μια μαριζ (σπάτουλα).

  4. 4

    Τοποθετήστε τη ζυμη σε θηκες για μαφιν αφου τις έχετε καλύψει με αντικολλητικο χαρτι.

  5. 5

    Ψηστε στους 180 στον αέρα για 20-25 εως 30 λεπτα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

alexmasterchef
alexmasterchef @cook_8526053
στις
Αθηνα,Ελλαδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα