Αλμυρά μάφιν με χοιρομέρι και τσένταρ
Πεντανόστιμα αλμυρά μαφιν.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το αλεύρι με το βούτυρο χτυπήστε τα στο μίξερ ή σε μουλτι μεχρι να γινουν ψιχουλα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίψτε το βούτυρο με το αλεύρι.
-
2
Προσθέστε τα αυγά, το γάλα, το μπεικιν, το τσένταρ και τελοσς το ψιλοκομμένο χοιρομερι.
-
3
Αλατίστε, ανακατέψτε με μια μαριζ (σπάτουλα).
-
4
Τοποθετήστε τη ζυμη σε θηκες για μαφιν αφου τις έχετε καλύψει με αντικολλητικο χαρτι.
-
5
Ψηστε στους 180 στον αέρα για 20-25 εως 30 λεπτα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια